Çerkezköyspor yeni sezonu açtı

Bölgesel Amatör Ligde 3.lig hedefi ile yola çıkan Çerkezköyspor 2012-2013 sezounu düzenlediği etkinlikle açtı. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda yeni sezonu açan Çerkezköyspor taraftarı önün

Çerkezköy 12.08.2012 23:46:00 0
Çerkezköyspor yeni sezonu açtı

Çerkezköyspor 2012-2013 futbol sezonunu Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda kurban keserek açtı. Çerkezköyspor yeni sezonun açılış maçını ise Beşiktaş A2 takımı ile yaptı.

YENİ SEZONU AÇTI
Geçen yıl istenilen başarıyı yakalamayan Çerkezköyspor bu yıl yaptığı transferlerle gözünü üçüncü lige dikti. Yaklaşık 10 gündür yeni sezona haftanın 5 günü yaptığı antrenmanlarla hazırlanan Çerkezköyspor yeni sezonu Cumartesi günü düzenlenen bir etkinlikle açtı. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Tekirdağ Amatör Spor Federasyon Başkanı Mehmet Kaya, Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Çerkezköyspor yönetimi ile taraftarlar katıldı.
KURBAN KESİLDİ
Düzenlenen programda ilk olarak kurban kesildi. Kurban kesiminin ardından U-15, U-17 takımı ve A Takım oyuncuları ve teknik heyeti alkışlar eşliğinde sahanın ortasına çağrıldı.
Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan Beşiktaş A2 Takımını Çerkezköy’de ağırlamaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek “ Spor dostluk ve kardeşliktir. Çerkezköy’de sanayi bölgesi olduğu için her ilden insanlar bulunuyor. Bütün vatandaşlarımızın spor dalında ortak noktası Çerkezköyspor’dur. Yeni sezonda bütün takımlarımıza sakatlıksız bir sezon geçirmesini diliyorum” diye konuştu.
 
BU YIL HEDEFİMİZ BÜYÜK
Bu yıl üçüncü lig hedefi ile yola çıktıklarını ifade eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Bu sezon diğer sezonlara nazaran çok farklı geçecek. Bu takımı bu yıl üçüncü lige çıkaracağız. 2012-2013 sezonunda takımımız Türkiye kupasında mücadele edecektir. Bizi Türkiye kupasına dahil ettiği için Federasyona teşekkür ediyoruz. Çerkezköyspor’u Türkiye kupasında ve bal liginde başarılı bir şekilde temsil edeceğimize söz veriyoruz” dedi.
BEŞİKTAŞ A2 TAKIMI İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ
Çerkezköyspor sezon açılışı kapsamında da Beşiktaş A2 Takımı ile hazırlık maçı yaptı. Saat 17.30’da başlayan karşılaşmaya Çerkezköyspor karşılaşmaya Muzaffer, Hakan, Mağız, Mesut, Atalay, Mesut, Emrah, Aykut, Emrah Pazar, Serkan, Fırat kadrosu ile başlarken, Beşiktaş a2 takımı karşılaşmaya Melikkan, Muhammet, Ömer Arslan, Veysel, Koray, Ömer Faruk, Furkan, Alperen, Sefa, Erim, Recep ilkonbiri ile çıktı.
TEMSİLCİMİZ ATAK BAŞLADI
Karşılaşmaya Beşiktaş A2 takımı başladı. İlk dakikalarda her iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, ilerleyen dakikalarda orta alanda topa daha çok sahip olan temsilcimiz Çerkezköyspor rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını temsilcimiz Çerkezkyspor geliştirdi. Sağ kanattan gelişen atakta Beşiktaş a2 takımının kalecisi Melikkan’ın hatasını Emrah Pazar iyi değerlendirdi. Topu kaleciden kurtaran Emrah Pazar müsait pozisyonda bulunan Hakan’a topu aktardı. İkinin vuruşunu savunma çizgiden çıkardı. Top önüne düşen Emrah Pazar’ın vuruşu ise auta çıktı.
BEŞİKTAŞ ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında her iki takımda atak bir futbol ortaya koyarken, savunma oyuncuları hata yapmadı. Karşılaşmanın 22.dakikasında Çerkezköyspor gole tekrar yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Emrah’ın pası ile Serkan topla buluştu.Serkan’ın şık pası ile tekrar buluşan Emrah’ın vuruşu az farkla auta çıktı. Rakip kalede gol arayan Çerkezköyspor karşılaşmanın 29.dakikasında kalesinde golü gördü. Sağ kanattan gelişen ani Beşiktaş A2 takımı atağında sağ çaprazda topla buluşan Alperen’in vuruşunda top ağlarla buluştu.
İKİ EKİPTE ATAK OYNADI
Karşılaşmada atak bir oyun ortaya koymasına rağmen kalesinde gol gören Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi. Karşılaşmanın 37.dakikasında gelişen Çerkezköyspor atağında Aykut’un vuruşunu Melikkan mükemmel bir refleks ile kornere çeldi. Kazanılan kornerde Fırat’ın ortasında Hakan’ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı.Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Beşiktaş A2 Takımı ikinci gole çok yaklaştı. Cezasahası dışında yaşanan karambolde Sefa’nın sert vuruşunu kaleci Muzaffer kornere gönderdi.
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
Karşılaşmanın 42.dakikasında ani gelişen Çerkezköyspor atağında Fırat’ın ortasında Melikkan topu sektirdi. Seken topu iyi takip eden Serkan topa dokunamadı. İlk devrenin uzatma dakikalarında Muhammet sağ kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Muhammet’in vuruşunu kaleci Muzaffer mükemmel çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Beşiktaş A2 Takımının 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
1-0 SONA ERDİ
Karşılaşmanın ikinci devresine Çerkezköyspor kadrosunu tamamen değiştirdi. Rüzgarı arkasına alan Beşiktaş A2 takımı ikinci devrenin ilerleyen dakikalarında etkili hücumlar geliştirdi. İkinci devre ilk devreye nazaran ataksız geçti. Çerkezköyspor beraberlik için geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Çerkezköyspor’a karşı savunmada hata yapmayan Beşiktaş A2 Takımı ikinci devre ileride çoğalamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Beşiktaş A2 Takımının 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10