Sakatlar Derneği’ne deplase çalışması

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin yerinde Eğitim-Öğretim ve Yaşam Evi altında faaliyete girecek olan yeni binanın ana kolektör hattının deplase çalışmaları yapılıyor.

Çerkezköy 14.08.2012 02:00:00 0
Sakatlar Derneği’ne deplase çalışması

“DEPLASE ÇALIŞMASI YAPILIYOR”

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 5 katlı Türkiye Sakatlar Derneği Eğitim-Öğretim ve Yaşam Evi Binasının yapımına başlamadan önce yetkililer eski dernek binası önündeki kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde izleyen Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Faruk Şen “Çalışmalara bugün itibariyle başladık. Şuan itibariyle yıkılacak olan dernek binasının yan tarafındaki kolektör hattının deplase çalışmasını yapıyoruz. Yaklaşık 65 metre 130/120 santim çapında kanal yapılacak. 70 metre 400 milimetre iç çapında kanalizasyon hattı deplase edilecek” dedi.

CUMA GÜNÜ SONA ERECEK
Çalışmaların Cuma günü tamamlanmasının planlandığını söyleyen Şen “Şuanki çalışmalar Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Bayramdan sonraki yıkım ve inşaat çalışmaları ise Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10