AK Parti’nin iftarında buluştular

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Ak Parti Tekirdağ İl teşkilatının organizasyonu ile Tekirdağ'da önceki gün iftar programı düzenlendi.

Tekirdağ 17.08.2012 20:54:00 0
AK Parti’nin iftarında buluştular

Çerkezköy Haber - Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Trakya bölgesinde toplam 23 ayrı noktada iftar programı yaptıklarını belirtti. İftara, Ak Parti İstanbul milletvekilleri Nimet Baş, Türkan Dağoğlu, Gülay Dalyan, Mustafa Şentop, Ak Parti Tekirdağ milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ile Özlem Yemişçi de katıldı.

KARDEŞLİK RUHUNU GÖRDÜK
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, iftarlarla kardeşlik duygularını dolu dolu yaşadıklarını dile getirerek, “Ancak paylaşınca kardeş olabileceğine inandık. İftarlarla kardeşlik duygularını dolu dolu yaşadık. Gittiğimiz her yerde o kardeşlik ruhunu gördük. Çanakkale'de başladığımız iftar sofralarına Marmara Ereğlisi’nde son vereceğiz.” dedi. Trakya'daki tüm illerin Ak Parti teşkilatlarıyla ortak bir çalışma içine girdiklerini anlatan Babuşçu, ramazan ayının sonuna gelen bu günlerde doğru bir iş yaptıklarını gördüklerini kaydetti.
 
 
ARZU ETTİĞİMİZ TABLO BU
Bir sonraki iftar programında da vatandaşlarla buluşmayı ümit ettiklerini söyleyen Babuşçu, “Trakya'ya gelirken ramazan iftarlarımızın nasıl karşılanacağı konusunda tereddütlerimiz vardı ama müthiş bir teveccüh ile karşılandık. Bugün Tekirdağ'da esnaf ziyareti yaparken vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi bizi memnun etti. Biz birlikte Türkiye'yiz. Oruç tutanı da tutmayanı da bu sofrada bir araya geldi. Bizim arzu ettiğimiz tablo da bu" şeklinde konuştu.
 
Haber / Cihangir ARIK
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10