PTT’de bayram yoğunluğu

Bayram öncesi ve sürecinde uluslararası ve yurt genelinde şehirlerarasında vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt veren önemli hizmet kurumlarından biri olan PTT’de mesai dün sona erdi.

Çerkezköy 17.08.2012 20:59:00 0
PTT’de bayram yoğunluğu

KARGOLARINIZI BUGÜN DE GÖNDEREBİLİRSİNİZ

Çerkezköy Haber - Genel müdürlüğün PTT Tekirdağ Başmüdürlüğüne gönderdiği yazıda kurum olarak Bayram süresince tatile gidileceği bildirilmesi üzerine başmüdürlük tüm şubelere resmi yazısını gönderdi. Böylece dün saat 17.00’da mesai saatinin bitimiyle birlikte tatile giren PTT personeli, 22 Ağustos Çarşamba günü saat 08.00’de yeniden mesaiye başlayacak. Posta ve kargo kısmı ise vatandaşların gönderilerini gönderebilmesi için bugün de hizmet verecek.

TEBRİK KARTLARINIZ PTT’DEN
Dün PTT’de aşırı yoğunluk yaşandı. Bayramdan önce işlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar PTT’ye akın ederken, uzun kuyrukların oluşması nedeniyle Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan da vezneye geçerek vatandaşlara işlemleri için yardımcı oldu. Arslan, vatandaşların işlemlerini merkez şubede halletmeyi tercih etmesi nedeniyle yoğunluk yaşandığını belirterek “Diğer şubelerimizde yoğunluk yok. Vatandaşlarımız işlemlerini merkez şubede halletmek istedikleri için yığılma oldu” dedi. Bayram dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz tebrik kartı dağıtıldığını ve kargoda da yüzde 7 indirim uygulandığını belirten Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, bayramdan bir hafta önce başlayan bu kampanyanın bayramdan bir hafta sonrasına kadar devam edeceğini söyledi.
 
Haber / Mustafa KOCABAŞ - Ahmet KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10