Vali Yerlikaya göreve başladı

Bakanlar Kurulunun 01.08.2012 tarihli kararı ile Ağrı Valiliğinden Tekirdağ Valiliği’ne atanan Ali Yerlikaya, bugün görevine başladı.

Tekirdağ 18.08.2012 14:14:00 0
Vali Yerlikaya göreve başladı

Çerkezköy Haber - Bakanlar Kurulunun 01.08.2012 tarihli kararı ile Ağrı Valiliğinden Tekirdağ Valiliği’ne atanan Ali Yerlikaya, bugün görevine başladı.

 

BUGÜN GÖREVE BAŞLADI

Valilik önünde İl protokolü tarafından karşılanan Ali Yerlikaya, tören mangasını selamladı. Valilik önündeki törenin ardından şeref defterini imzalayarak makamına geçen Yerlikaya, Belediye Başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlardan Tekirdağ’a ilişkin bilgiler aldı.

 

ÜZERİNE ARTI KATAN BİR İL

Burada konuşan Vali Yerlikaya “Bundan böyle beraber çalışacağız Tekirdağ güzel bir vilayet yakın zamanda Büyükşehir olacak. Son 10 yıllık trendlere bakıldığında üzerine artı katan bir il. Çorlu, Çerkezköy, Muratlı gibi ilçelerimiz sanayi merkezi. Hayvancılıkta Türkiye’de ilk 3 il arasında, tarımda da aynı şekilde. Vergi gelirlerinde 6. sırada,  işsizlik oranları Türkiye ortalamasının altında. Bunlar Tekirdağ’ın onuru. Hızlı büyüyen sanayileşme bir takım sıkıntıları da beraberinde getirmiş. Bu sıkıntılara da elbirliğiyle çözüm üreteceğiz. Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız ile Sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içinde bu ili sevk ve idare edeceğiz. Seçilmiş ve atanmışların ortak paydası kanunlardır. Kanunların bize vermiş olduğu yetki ve sorumluluk ile vatandaşa hizmeti ön planda tutacağız. Emniyet ve jandarma en büyük yardımcılarımız olacak. Bizden önce görev yapan Valilerimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor,  İlimizde görev yapıp rahmetli olan Valilerimize de Allahtan rahmet diliyoruz” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10