Şehit aileleri ve gazilere bayram ziyareti

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte Ramazan bayramı dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

Tekirdağ 21.08.2012 20:39:00 0
Şehit aileleri ve gazilere bayram ziyareti

İLK DEFA BÖYLE BİR ZİYARET YAPILIYOR

Çerkezköy Haber - Eşi ve protokol üyeleri ile birlikte ilk olarak 2003 yılında Mardin’in Nusaybin İlçesinde askerlik görevini ifa ederken şehit düşen Gökmen Yavuz’un ailesini ziyaret eden Vali Yerlikaya, daha sonra 1995 yılında Şırnak Uludere İlçesinde askerlik yaparken mayın patlaması sonucu Gazi olan Ahmet Özcan ve ailesini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazi Ahmet Özcan “İlk defa evimize böyle bir ziyaret yapılıyor. Ziyaretinizle bizi onurlandırdınız, duygulandırdınız” dedi.

DEVLET OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
“Biz sizin dualarınıza muhtacız. Sizin dualarınızla ayakta duruyoruz” diyen Yerlikaya da “Bizler her zaman devlet olarak yayınızdayız. Her türlü sıkıntı ve sorunlarınızda hiç çekinmeden bizlere gelebilirsiniz. Sizlere kapımız her zaman açık” diye konuştu.
 
 
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİLER
Vali Yerlikaya ardından 1996 yılında Bingöl’ün Genç İlçesinde askerlik görevini ifa ederken şehit düşen Harun Duman’ın ailesini ve 1989 yılında Siirt Şeh Ömer Dağında terör saldırısına uğrayarak Gazi olan Rami Aslan ve ailesini ziyaret etti. Ziyarete Vali Ali Yerlikaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Belediye Başkanı Opr.Dr. Adem Dalgıç, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ile Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Aysel Erkmen katıldı. 
 
 
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10