Çerkezköy’e atanacak yeni isim belli oldu

Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, 33 yıllık meslek hayatında Çerkezköy’ün kendisi için ayrı bir önem taşıdığını, hayatının en bereketli döneminin Çerkezköy’de geçti?

Çerkezköy 22.08.2012 23:22:00 0
Çerkezköy’e atanacak yeni isim belli oldu

Çerkezköy Haber - 3 Eylül 2004’te Çerkezköy’deki görevine başlayan Müftü Mahmut Emin, 8 yıl sonra 3 Eylül 2012’de Çerkezköy’e veda edeceğini ifade etti.

EN BEREKETLİ YILLARIM BURADA GEÇTİ
33 yıllık meslek hayatını geride bıraktığını ve meslekte 34. yılına girdiğini söyleyen Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, Çerkezköy’deki 8 yıllık dönemin, hayatının en bereketli dönemi olduğunu ifade etti. 3 erkek 1 kız çocuğu babası olan Mahmut Emin, “Çerkezköy’deki 8 yıllık meslek yaşamım sürecinde 2 oğlum öğretmenliği kazandı. Çocuklarımdan biri doktora yapmaya hak kazandı. Biri Çerkezköy’de Eczacı işyeri açtı. 2 oğlum bu süreçte evlendi. Bir torun sahibi oldum ve bir kitabım da burada yayınlandı. Kısacası Çerkezköy hayatımın en bereketli dönemini geçirdiğim yer oldu” dedi.
 
İSİM DEĞİŞTİ
3 Eylül’de Çerkezköy’deki görevinin resmen sona ereceğini belirten Müftü Emin, kendisinden sonra Çerkezköy’de göreve başlaması beklenen Ordu Gürgentepe Müftüsü Hacı Kahraman’ın, görev yerinin değiştiğini kaydetti. Hacı Kahraman’ın kızının Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi olduğunu söyleyen Müftü Emin, “Çerkezköy ve Çorlu’da Anadolu İmam Hatip Lisesi bulunmadığı için Müftü Hacı Kahraman, feragat göstererek, Giresun’da İl Müftü Muavini olarak görev yapacak” dedi. Müftü Hacı Kahraman’ın yerine, Kırklareli Pehlivanköy Vaizi Bayram Şahin’in terfi alarak Çerkezköy Müftüsü olarak göreve başlaması bekleniyor.
 
 

Haber / Ahmet KARDEŞ - Pınar KORKMAZ  

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10