Belediye 87 çocuğu sünnet ettirdi

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek 8.Sünnet Şöleni kapsamında kayıt yaptıran 87 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet olan çocuklar için 8 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da eski belediye binası

Çerkezköy 23.08.2012 22:09:00 0
Belediye 87 çocuğu sünnet ettirdi

Çerkezköy Haber - Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl da Kapaklı sınırları içinde ikamet eden ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocukları için sünnet şöleni düzenlenecek.

BU YIL 8.’Sİ DÜZENLENECEK
Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl yüzlerce çocuğun sünnet ettirildiği Sünnet Şöleni bu yıl 8-9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Beldedeki 87 çocuğun sünnet ettirildiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Dün itibariyle 87 çocuğumuz sünnet ettirildi. Bu yıl sünnet ettirilecek çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini Belediye olarak temin edip ailelere teslim edeceğiz” dedi.
 
MEVLİT OKUTULACAK
8-9 Eylül tarihlerinde sünnet şöleni gerçekleştireceklerini belirten İrfan Mandalı “Başvuru tarihleri içerisinde bize müracaat eden dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnetlerini hijyenik ortamda gerçekleştirdik” dedi. Sünnet olan çocuklar için 8 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da eski belediye binası arkasındaki meydanda Mevlit-i Şerif okutulacağını belirten Mandalı, “Daha sonra palyaço tahta bacak gibi eğlenceli karakterler çocukları eğlendirecek. Aynı günün akşamı eski belediye binası arkasındaki meydanda düzenlenecek olan konserde Ciguli, Betül Çağlar ve Şafak Sönmez sahne alacak. Şölenin ilk gününde sünnet çocuklarına kına yakılarak havai fişeklerle şölenin ilk günü sona erecek” dedi.
 
HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ İLE SONA ERECEK
9 Eylül Pazar günü saat 20.00’da da eski belediye binası arkasındaki meydanda konser düzenleneceğini ifade eden Mandalı “Sunuculuğunu Nilay Dorse'nin yapacağı konserde İmran Salkan ve Fatih Ürek sahne alacak. Sünnet Şöleni havai fişek gösterileriyle son bulacak. Kapaklı Halkı'nı şölene davet eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Belediyemizin sünnet ettirdiği 87 çocuğumuz, erkekliğe ilk adımını attı. Yarının büyükleri olacak bu çocuklarımızın mürvetlerini de görmeyi Allah bize nasip etsin” diyerek, sünnet şölenine, tüm Kapaklı halkını davet etti.
 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10