Olay yerinden kaçtı, polisten kaçamadı

Çerkezköy Hayri Batur Caddesi Küçük Sanayi Sitesi önünde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralanan motosiklet sürücüsü Nurettin Eren hast

Çerkezköy 26.08.2012 22:06:00 0
Olay yerinden kaçtı, polisten kaçamadı

Çerkezköy Haber - Fevzipaşa Mahallesi Hayri Batur Caddesi’nde araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

 

MOTOSİKLETE ARKADAN ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre kaza şöyle gelişti; Dün saat 13.30 sıralarında Hayri Batur Caddesi üzerinden Otogar istikametine seyir halinde ilerleyen Yavuz Akın idaresindeki 59 TA 029 plakalı araç aynı istikamete seyir halinde ilerleyen Nurettin Eren’in kullandığı 59 UA 782 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü Nurettin Eren park halindeki kamyonete çarparak yaralandı.

 

 

YARALANIN DURUMU İYİ

Küçük Sanayi Sitesi esnafının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Eren’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Eren, daha sonra ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Hastanede tedavi altında olan Nurettin Eren’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

 

KAZADAN SONRA KAÇTI

Kazanın ardından olay yerinden kaçan 59 TA 029 plakalı araç şoförü Yavuz Akın ise kısa bir süre sonra Küçük Sanayi Sitesi’nde yakalandı. Olayla ilgili Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10