Babaların kavgası, çocukları kan bulaştırdı

Namık Kemal Bulvarı’nda önceki akşam saat 20.00 sıralarında iki grup arasında yaşanan kavga kanlı bitti. Kavgada biri ağır 4 kişi yaralandı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı,

Çerkezköy 26.08.2012 23:11:00 0
Babaların kavgası, çocukları kan bulaştırdı
Çerkezköy Haber – Erzurum’un Pasinler ilçesinde iki aile arasında yaşanan husumet Çerkezköy’de yaşayan çocukları arasında kanlı kavgaya neden oldu. Babalarının kavgalarını Çerkezköy’de gençler devam ettirdi.
 
SOPALI BIÇAKLI KAVGA
Edinilen bilgilere göre, Çöl ile Kızgın ailesinin babaları arasında Erzurum’un Pasinler ilçesinde kavga yaşandı. Olayı duyan her iki tarafın genç bireyleri ikamet ettikleri Çerkezköy’de bilinmeyen bir nedenden dolayı birbirine girdi Namık Kemal Bulvarı üzerinde yaşanan kavgada Çöl ailesinden iki kardeş Mücahit ve Necmi Çöl ile amca çocukları Recep Çöl, köylüleri Emrah ve Cengiz Kızgın ile yanlarındaki yakınları Seday A. Ve Süleyman A. Bıçak ve sopalarla birbirlerine girdi.
 
 
ÇORLU’YA SEVK EDİLDİ
Kavgada kasığından bıçak darbesi alan Mücahit Çöl Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Mücahit Çöl’ün Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
 
 
TEDAVİ ALTINA ALINDILAR
Kavgaya karışan Recep Çöl ve Cengiz Kızgın da aldıkları darbeler sonucunda vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar Çerkezköy Devlet Hastanesi ve Özel Optimed Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Recep Çöl, tedavisinin ardından ailesi tarafından tahsis edilen ticari bir taksi ile kendi isteğiyle Çorlu Reyap Hastanesi’ne götürüldü.
 
 
ÇEVİK KUVVET ÖNLEM ALDI
Polisin olayla ilgili yaptığı geniş çaplı soruşturma sürecinde kavgaya karışan 7 kişi gözaltına alındı. Olay yerinde incelemeler yapıldı. Çevik Kuvvet ekipleri Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde geniş güvenlik önlemi aldı.
 
 
Haber / Cem BÜLBÜL Ahmet KARDEŞMustafa KOCABAŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10