Festivalin finalini Ferhat Göçer yaptı

Hayrabolu Belediyesi tarafından gerçekleşen bu yıl 22.’si düzenlenen Uluslararası Hayrabolu Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı’nın final gecesinde Ferhat Göçer sahne aldı.

Hayrabolu 27.08.2012 23:57:00 0
Festivalin finalini Ferhat Göçer yaptı

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Çerkezköy Haber - Alpullu Caddesi’ndeki festival alanında düzenlenen konserde, seslendirdiği şarkılarla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatan Göçer, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem’i de sahneye davet ederek, organizasyon için kendisine teşekkür etti. Başkan İrtem de bu yıl dopdolu bir festival programı düzenlediklerini ifade ederek ”Ferhat Göçer konserimizle bu yılın halk konserleri sona erdi. Gelecek sene düzenleyeceğimiz festivalimizin içeriğini daha büyümüş ve değişmiş göreceksiniz. Bunun hazırlıklarına şimdiden başlayacağız. Gelecek yıl bu alanda çok daha farklı bir festival yaşayacaksınız. Buralara gelerek çalışmalarımıza destek veren, festivalimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 
PLAKET TAKDİM ETTİ
Yaklaşık iki saat süren konserin ardından Belediye Başkanı İrtem, Göçer’e çiçek takdim etti. Ayrıca konser öncesi Belediye Başkanı Hasan İrtem tarafından; Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine festivale verdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
 
 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10