Kaza yapan çocuğun ambulans inadı

Tekirdağ’da sağlık ekipleri bisikleti ile dolaşırken bir aracın çarpması sonucu hafif yaralanan ve ambulansa binmemekte inat eden küçük çocuğu ikna etmek için dakikalarca uğraştı.

Tekirdağ 28.08.2012 07:38:00 0
Kaza yapan çocuğun ambulans inadı

Çerkezköy Haber - Önceki gün Cumhuriyet Meydanı ışıklı kavşakta Ali Kemal Nuhoğlu’nun kullandığı 41 FC 683 plakalı otomobil kırmızı ışıkta bisikleti ile karşıya geçen 6 yaşındaki Kaan Sezer’e çarptı. Kazada Sezer, hafif şekilde yaralandı.

 
KİMSE İKNA EDEMEDİ
Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük çocuğu hastaneye götürmek istedi. Sağlık ekipleri küçük çocuğu ikna etmek için dakikalarca dil döktü. Sağlık ekiplerinin ikna çabaları yeterli olmayınca, polisler çareyi anne Özlem Sezer’i evden getirmekte buldu.
 
ANNE, ENGELLİ ARABASI İLE AMBULANSA BİNDİRİLDİ
Engelli olan ve tekerlekli sandalye ile olay yerine gelen anne Sezer de oğlunu ikna çabasında başarılı olamadı. Polis ve sağlık ekipleri bu sefer çareyi anneyi de ambulansa bindirmekte buldu. Sezer annesiyle hastaneye gitmeye razı olunca engelli anne tekerlekli sandalyesiyle çevredekilerin yardımı ile ambulansa bindirildi. Anne ve oğlu birlikte hastaneye götürüldü. Sezer’in kolundan ve kafasından hafif şekilde yaralandığı, tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
 
 

Haber / Gökhan TEKER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10