Zafer Bayramı kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi bugün Çerkezköy’de de törenlerle kutlanacak. Çerkezköy’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı Ã

Çerkezköy 30.08.2012 01:29:00 0
Zafer Bayramı kutlanacak

Çerkezköy Haber - 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Çerkezköy’deki kutlama programı belirlendi.

 
ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLAYACAK
Bugün Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan program saat 09.00’da Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’na ait çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunumu ile başlayacak. Çelenk sunumunun ardından kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının göndere çekilmesi ile devam edecek.
 
TEBRİKAT TÖRENİ DÜZENLENECEK
09.20-09.30 saatleri arasında da Çerkezköy Kaymakamlığı makamında tebrikat töreni düzenlenecek. Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlamalar saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek.
 
TÖREN GEÇİŞİ İLE SON BULACAK
Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in halkın bayramını kutlamasının ardından İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekilecek. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı ise Hava Savunma Kurmay Yüzbaşı Galip Bilgin tarafından yapılacak. Program tören geçişi ile son bulacak.
 
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10