Yoldan çıkan araç takla attı; 2 yaralı

Kapaklı’dan Kazak Gölü’ne gitmekte olan bir otomobil, göle giden yol üzerinde takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan 2 kişi yaralanırken, yaralılar, yoldan geçen vatandaşlar tarafından Çerkezk?

Çerkezköy 31.08.2012 02:00:00 0
Yoldan çıkan araç takla attı; 2 yaralı

Çerkezköy Haber - Kapaklı piknik alanı olarak bilinen Kazak Gölü yolu üzerinde önceki gün saat 22.00 sıralarında Cüneyt Akyüz’ün kullandığı 59 TE 877 plakalı otomobil takla attı.

 
TAKLA ATTI 2 YARALI
İddiaya göre aşırı hız yapan Cüneyt Akyüz, yolun da topraklı olmasının etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybedince, araç yoldan çıktı. Takla atmaya başlayan araç, yaklaşık 20 metre sonra durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Cüneyt Akyüz ve araçta bulunan Çizem Köroğlu yaralandı. Yaralılar, kaza sırasında çevreden geçen vatandaşlar tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
 
TEKİRDAĞ’A SEVK EDİLDİ
Devlet Hastanesi’nde tedavisi biten Çizem Köroğlu ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen Cüneyt Akyüz ise Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza sonrası araç çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kazaya karışan aracın kiralık olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10