Vinç operatörü 4.kattan düştü

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Azcanlar Sokak’ta yapımı devam eden bir inşaatın 4.katından düşen işçi ağır yaralandı.

Çerkezköy 2.09.2012 23:21:00 0
Vinç operatörü 4.kattan düştü

İSKELE İLE BİRLİKTE AŞAĞIYA DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre Azcanlar Sokak’ta Aksoy İnşaat tarafından yapımı devam eden inşaatın 4. katından düşen vinç operatörü 19 yaşındaki Habip Özekçi ağır yaralandı. Dün saat 11.00 sıralarında gerçekleşen olayda kalasları aşağıya indiren Habip Özekçi, duvara montalı olan iskelenin duvardan sökülmesi sonucu iskele ile birlikte 4.kattan aşağıya düştü. Kazada kalaslar da Özekçi’nin ayaklarının üzerine düştü.

 

 

TEKİRDAĞ’A SEVK EDİLDİ

İnşaatta çalışan işçilerin haber vermesi ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Özekçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağ ve sol ayağının çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlenen Özekçi, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Özekçi’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
 

Haber / Ahmet KARDEŞMustafa KOCABAŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10