“Çerkezköylü yine görevini yaptı”

Türk Kızılay’ı tarafından Çerkezköy’de yürütülen, kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dün 10.30-19.00 saatleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında 97 ün

Çerkezköy 4.09.2012 14:50:00 0
“Çerkezköylü yine görevini yaptı”

 Çerkezköy Haber - Belediye hizmet binası önünde TIR aracı içinde kan bağışı kampanyasını yürüten Kızılay ekibi, Çerkezköy halkının ilgisinden memnun kaldı.

 

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Dr. Metin Karadaş, Hemşireler Selvi Çoban, Seda Gürler ve Özlem Küçük ile personel Semi Cengiz dün saat 10.30’dan itibaren kampanya çalışmalarına başladı. Saat 19.00’a kadar devam eden kan bağışı kampanyası süresince 97 vatandaş kan bağışında bulunurken, 9 kişiden ise çeşitli sağlık sorunları nedeniyle kan alınamadı.

 


ÇERKEZKÖYLÜLER KAN BAĞIŞININ ÖNEMİNİ BİLİYOR

Çerkezköy’de kan bağışı kampanyalarında bölge halkının her zaman duyarlı olduğunu belirten Dr. Metin Karadaş, “Gerçekten Çerkezköy halkı, kan bağışının önemini çok iyi biliyor. Yine görevlerini yerine getirdiler. Kendilerine kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi. Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşların önce testten geçirildiğini, kan ve tansiyon ölçümlerinin yapıldığını belirten yetkililer, sağlık yönünde hiçbir sorunu olmayan vatandaşlardan kan alındığını ifade etti. Kan bağışının ardından kan bağışında bulunan vatandaşlara şekerli içecek ve yiyecek ikram edildi.

 

Haber/ Mustafa KOCABAŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10