AK Partili Başkanlardan Vali Yerlikaya’ya hoş geldin ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı ve AK Parti Çerkezköy İlçe

Çerkezköy 4.09.2012 21:10:00 0
AK Partili Başkanlardan Vali Yerlikaya’ya hoş geldin ziyareti

 Çerkezköy Haber – Ağustos’ta yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Ağrı Valiliği’nden Tekirdağ Valiliği’ne atanan Ali Yerlikaya’ya nezaket ziyaretleri devam ediyor. Dün de AK Partili Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti İlçe Eski Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı ile AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti.

 

“TEKİRDAĞ’I ÖNE GÖTÜRECEK PROJELERE DESTEK OLACAĞIM”

Dün saat 08.30’da gerçekleşen ziyarette AK Partili heyet Vali Yerlikaya’ya yeni görevinde başarılar diledi. Tekirdağ’ın özellikle Çerkezköy ve beldelerinin sanayi konusunda Türkiye’de önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Vali Yerlikaya, Veliköy’de kurulan Islah Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’den bilgi aldı. Sık sık ziyaretlerde bulunacağını belirten Yerlikaya, Tekirdağ’ı bir adım öteye götürecek tüm projelere destek olacağını söyledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10