Veliköy de ‘ucube’ye talip

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez arasında ucube tartışmaları devam ederken, Veliköy Sanayi Mahallesi Muhtarı Erdal Diler de Metin Dö

Çerkezköy 5.09.2012 19:45:00 0
Veliköy de ‘ucube’ye talip

 Veliköy Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’ndan sonra Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ile görüşen Sanayi Mahallesi Muhtarı Erdal Diler, Belindir’den beldedeki muhtarlık binaları için talepte bulunarak Başkan Belindir’in bir süre önce verdiği sözü hatırlattı.

 

ÇAY BAHÇESİNDE BİR ODA MUHTARLARA VERİLECEK

Veliköy girişindeki Veliköy Belediyesi Aile Çay Bahçesi’nde bir odayı muhtarlar için düzenlemeyi planladıklarını ifade eden Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “O oda şuanda özel mülkiyet. Öncelikle belediyeye geçmesi lazım. Orada muhtarlarımız için bir oda yapacağız ve muhtarlarımızın masaları ile bilgisayarlarını belediye olarak temin edeceğiz” dedi. Belindir, şuana kadar muhtarlarla 6 toplantı yaptıklarını ve muhtarların taleplerini değerlendirmeye aldıklarını söyledi.

 

MUHTARLIK MOBOSU TALEP EDECEĞİM

Sanayi Mahallesi Muhtarı Erdal Diler de 4 mahalle muhtarının aynı odada hizmet vermesinin zor olacağını belirterek muhtarlıkların her mahallede ve ayrı binalarda olmasını istedi. Son dönemde Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan taksi durakları ve muhtarlık binası moboları için Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez arasındaki yaşanan ucube tartışmalarını da anımsatan muhtar Diler “Eğer Veliköy Belediyesi taleplerimizi karşılamazsa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ile görüşeceğim ve Metin Dönmez’in ucube olarak tanımladığı mobolardan Veliköy’e de yaptırmasını talep edeceğim” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10