Adliye çalışanları veda yemeğinde bir araya geldi

3 yıldan bu yana Çerkezköy Adliyesi’nde Yakalama İnfaz Bürosu’nda zabıt katibi olarak görev yapan ve Kadıköy Adliyesi’ne atanan Talip Erdoğan için veda yemeği düzenlendi.

Çerkezköy 6.09.2012 20:52:00 0
Adliye çalışanları veda yemeğinde bir araya geldi
VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
 Çerkezköy Haber - Mayıs ayından bu yanan Büro Memurları Sendikaları (Büro Memur-Sen) Çerkezköy Temsilciliği görevini de yürüten Talip Erdoğan için, mesai arkadaşları tarafından düzenlenen veda yemeğine Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, Çerkezköy İcra Müdürü Onur Düzgün, Karaağaç Jandarma Karakolu Komutanı Kıdemli Başçavuş Musa Aydoğan, Büro Memur-Sen Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı Celil Tadık ve Çerkezköy Adliyesi’nin genç katiplerinin yanı sıra Çerkezköy’ün en kıdemli zabıt katibi Selami Şirin de katıldı.
 
 

VEDA OLARAK GÖRMÜYORUM

Grup Doğa’nın saz ve gitarı eşliğindeki ezgilerinin renk kattığı programda, Zabıt katiplerinden İsmail Topoz’un müzik dinletisi programa renk kattı. Yaklaşık 7 yıldır Çerkezköy’de olduğunu ve 18 Eylül 2009 tarihinden bu yana da zabıt katipliği görevini yürüttüğünü söyleyen Talip Erdoğan “Çerkezköy’de çok fazla anım var. Güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurdum. Buraya veda ettiğimi düşünmüyorum, bunu veda olarak görmüyorum. Arkadaşlarım olduğu sürece bir ayağım Çerkezköy’de olacak” dedi. Talip Erdoğan ve mesai arkadaşları canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ederek güzel bir gece geçirdi.
 
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10