Zabıta Teşkilatı 186 yaşında

Zabıta Teşkilatı'nın 186'ncı kuruluş yıl dönümü Kapaklı'da törenlerle kutlandı.

Çerkezköy 6.09.2012 20:54:00 0
Zabıta Teşkilatı 186 yaşında
ZABITA HAFTASI KUTLANDI
 Çerkezköy Haber - Atatürk Anıtı önünde düzenlenen ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan törene Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi, Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe ve zabıta personelleri katıldı. Çelenk sunumunun ardından Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe “Zabıta, halk sağlığının ve huzurunun korunmasında etkin bir öneme sahiptir. Çağdaş toplum olmanın gereği olarak beklenen huzur ve düzeni yerine getirmeye çalışan zabıta personellerimizle birlikte burada zabıta haftasını kutluyoruz. Belediyemizin en zorlu işlerinden birini yapan zabıta ekiplerimiz, bayram, gece, gündüz demeden günün 24 saatinde en işlevsel görevi yerine getiriyorlar. Bu işlevsellik içerisinde şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar için ekiplerimizi kutluyorum” dedi.
 
 

VATANDAŞ ZABITAYA YARDIMCI OLMALI

Kapaklı Zabıta Teşkilatı olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Gökçe “Daha huzurlu, düzenli ve sağlıklı bir Kapaklı için vatandaşlarımızın zabıta personellerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden çalışan tüm arkadaşlarımızın zabıta haftasını kutluyor, tüm zabıta personellerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

“KAPAKLI BELEDİYESİNİN AYNASI”

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenin ardından Kapaklı Belediyesi zabıta personelleri Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi’yi ziyaret etti. Zabıta’nın yürüttüğü görevin kolay bir görev olmadığını belirten Sevgi, “Zabıta olarak belediyenin aynası konumunda yer alıyorsunuz. Çünkü vatandaşla sürekli iç içe olan bir çalışma yürütüyorsunuz. Belediyenin vatandaşla temasını sağlayan bir birimsiniz. Yaptığımız çalışmalar özveri ve güç istiyor. Sizler özveriyle çalışmalarınızı yürütürken biz de her zaman sizin yanınızdayız ve size güç vermeye hazırız” dedi. Ziyarette Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe, teşkilatın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Serpil Sevgi’ye plaket takdim etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10