250 ve üstü puan alanlar başvurabilecek

Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, bu yıl SBS’de puan ortalamalarının 452,405 olduğunu belirterek açıkta kalan öğrencilerinin bulunmadığını kaydetti. Sezgin, öğrencilerin yanÄ?

Çerkezköy 7.09.2012 19:16:00 0
250 ve üstü puan alanlar başvurabilecek

 Çerkezköy Haber - Özel Gülerçin Koleji’ni tercih eden öğrencilerin dershaneye ihtiyaç duymayacağını ve her alanda bir adım önde olacağını dile getiren Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin, Özel Gülerçin Anadolu Lisesi’ne yapılan müracaatların devam ettiğini belirtti.

 

DAHA KALİTELİ EĞİTİM VEREBİLMEK İÇİN GELDİM

30 yıldır eğitim sektörü içinde yer aldığını ve Ağustos ayına kadar Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli okullarda görev aldığını söyleyen Müdür Sezgin, “Özel Gülerçin Koleji’ni genç beyinlere daha kaliteli eğitim verebilmek adına tercih ettim. Okulumuzun altyapısı ve kadrosu eğitime gayet elverişli durumda. Öğrencilerimize kendilerini her konuda geliştirebilecekleri, kabiliyetlerini keşfedebilecekleri ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Anaokulundan itibaren Almanca ve İngilizce dil eğitimi verirken aynı zamanda talep olması durumunda drama, satranç, yüzme gibi birçok seçmeli ders alternatifi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ÇERKEZKÖY’DEKİ TÜM VELİLER KATILABİLİR

Öğrencilere yönelik yapılan çalışmaların yanında velilere yönelik de eğitim seminerleri düzenlediklerini kaydeden Aile Destek Programı Eğitimcisi Elis Ulusoy, “12 oturumdan oluşan bir program kapsamında 3-6 yaş grubu çocukları olan annelere hitaben rehberlik eğitimi veriyoruz. Haftada bir gün verdiğimiz bu eğitim çerçevesinde velilere çocuklarıyla yaşadıkları sorunlar karşısında nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini söylemiyoruz. Onlara sorular sorarak izlenecek yolu kendilerinin keşfetmelerini sağlıyoruz. Yani çözüm bulmuyoruz çözüm buldurtuyoruz” açıklamasını yaptı ve bu eğitime Çerkezköy’de bu yaş grubunda çocuğu bulunan tüm velilerin katılabileceğini belirtti.

 

BABALARA EMPATİ KURMA EĞİTİMİ

Önümüzdeki günlerde bu eğitimin 7-11 yaş grubu çocukları olan annelere de verileceğini ifade eden Ulusoy, “Çalışma takvimimizi velilerimizin müsait olduğu günleri baz alarak belirliyoruz. Annelere verdiğimiz eğitimin yanında babalara da tek oturumdan oluşan bir eğitim vererek onlara empati kurabilmenin yollarını öğreteceğiz” dedi ve tüm velileri bu eğitim seminerine katılmaları için davet etti.

 

İLETİŞİMİ EN ÜST BOYUTA TAŞIYACAĞIZ

Öğrenci-Öğretmen-Veli ilişkisine önem verdiklerini ve ileri görüşlü bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Basın ve Halkla İlişkiler Departmanı sorumluları Emrah Uçakkuş ve Salise Önder de, “Basın ve Halkla ilişkiler departmanımız yeni açıldı. Biz Halkla ilişkiler birimi olarak akademik, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri yaşama yaymak, velilerimizle paylaşmak ve klasik bir okul görünümünden uzaklaşarak çağdaş bir eğitim kurumunda olması gereken iletişimi en üst boyutlara çıkarmak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

 

Haber / Pınar KORKMAZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10