Telefon kablosu kamyona takıldı, 2 yaralı

Çerkezköy-Çorlu yolu Atılım Beton kavşağında önceki gün meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Çerkezköy 10.09.2012 00:44:00 0
Telefon kablosu kamyona takıldı, 2 yaralı
KABLOLARI KOPARDI
Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti; Türk Telekom işçileri Atılım Beton kavşağında yolun bir tarafından diğer tarafına hat çekmeye çalışırken aşağı doğru sarkan kablo Çerkezköy- Çorlu istikametinde seyir halinde olan Hüseyin Aydoğan idaresindeki 34 UL 0310 plakalı kamyona takıldı. Sürücünün kabloyu fark edememesi nedeniyle, kabloları tutan Türk Telekom işçileri Yusuf Kar (49) ve Alican Boğatekin (32) telefon direğinden düşerek yaralandı. Kaza sırasında kablonun takılması sonucu olay yerinde bulunan trafik ışığı direği de kırılarak yola savruldu.
 

 

İKİ KİŞİ YARALANDI

Olayda ağır yaralanan Alican Boğatekin iş arkadaşları tarafından, Yusuf Kar ise olay yerine gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 

“FARK EDEMEDİM”

Kazanın şokunu üzerinden atamayan araç sürücüsü Hüseyin Aydoğan kablonun önce önünde seyir halinde olan otobüsün üzerine, daha sonra kendi aracının üzerine düştüğünü fakat kablonun araca takıldığını fark edemediğini söyledi. Kazanın ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, Çerkezköy Belediyesi çalışanları ise yolun üzerine düşen kablolarını ve trafik direklerini topladı.
 
 

Haber / Faik Onur KAYA Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10