Zehir ağacının yapraklarını polis silkeledi

Saray’da uyuşturucu sattığı iddia edilen 12 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden 11’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saray 14.09.2012 00:02:00 0
Zehir ağacının yapraklarını polis silkeledi

 Çerkezköy Haber - Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Saray ilçesinde sokak aralarında gençlere uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

 

 

OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
İhbarın geçtiği bölgelerde yaklaşık 3 ay boyunca uyuşturucu satan kişileri fiziki ve teknik takip ile izleyen polis, operasyon için önceki gün şafak vaktinde “Yaprak Dökümü” operasyonu için düğmeye bastı. Polis ekipleri, 12 eve eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan baskında satışa hazır 200 fişek toz esrar ile çok sayıda hap ve bozai maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili olarak C.İ., B.E., S.A., M.K., M.M., T.O., B.A., H.B., M.K., C.K., N.İ. ve yaşı küçük olan U.Ç gözaltına alındı.
 
 
UYUŞTURUCULAR TUVALETTE GİZLENDİ
Yapılan operasyonda yakalanan şüphelilerin, polise yakalanmamak için uyuşturucu maddeleri müşterilere parfüm kutularının içinde verdiği de tespit edildi. Öte yandan, şüphelilerin satışa hazır bulundurdukları uyuşturucu malzemelerini evlerinin tuvaletlerinde sakladıkları belirlendi. Gözaltındaki şüphelilerin bazılarının daha önceden uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak suçlarından kayıtlarının olduğu öğrenildi.
 
 
11 TUTUKLAMA
Şüpheliler polisteki sorgulamanın ardından Saray Adliyesi’ne sevk edildiler. Savcılıkta ifadeleri alınan şüphelilerden C.İ, B.E, S.A, M.K, M.M, T.O, B.A,H.B, M.K, C.K ve N.İ, tutuklanarak cezaevine konuldu.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10