MHP’nin sesi yalnızca Ankara’dan çıkıyor

Alışılagelmişin dışında bu kez basın açıklamasını İlçe Teşkilat Binası yerine Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştiren Mustafa Ordu’nun hedefinde yine AK Parti hükümeti v

Çerkezköy 14.09.2012 20:33:00 0
MHP’nin sesi yalnızca Ankara’dan çıkıyor

Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, dün saat 13.45’te Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslendi.

 

HÜKÜMET BAŞARISIZ

Son zamanlarda ülkede terör olaylarının arttığına dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, “Şehitlerimizin sayısı gün geçtikçe artıyor. Hükümetin terörle mücadele adına uyguladığı politikalar başarılı olmadı” dedi. Mustafa Ordu, AK Parti Hükümeti’nin, terörün yanı sıra orman yangınları, çevre kirliliği, yolsuzluk gibi konularda da başarısız olduğunu ifade etti.

 

 

HERYERDE FARKLI KONUŞUYORLAR

Milliyetçi Hareket Partisi’nin AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi gibi tribünlere oynamadığını söyleyen Mustafa Ordu, “Biz bugün burada ülkemizin içinde bulunduğu kötü durumda MHP olarak üzeremize düşen görevi yerine getiriyor ve halkımıza uyarılarda bulunuyoruz” dedi. AK Partili Bakanların ve Milletvekillerinin Tekirdağ’da ayrı, İstanbul’da ayrı, İzmir’de ayrı, Konya’da ayrı konuştuğunu söyleyen Ordu, “CHP’li yöneticiler ve Milletvekilleri de Tunceli’de ayrı, Hakkâri’de ayrı, Diyarbakır’da ayrı konuşuyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin sesi ise tek bir yerden Ankara’dan çıkıyor” ifadelerini kullandı.

 

GENÇLİĞE HİTABE OKUNDU

Mustafa Ordu’nun konuşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliği’ne Hitabesi, MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Ar-Ge Basın Sözcüsü Hasan Kaya tarafından da Türk Gençliği’nin Ata’sına cevabı okundu. Çerkezköy’ün yerel basın kuruluşlarına, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliği’ne Hitabesi, Türk Gençliği’nin Ata’sına cevabı ve Türk Bayrağı hediye edildi.

 

 

ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasına İlçe Başkanı Mustafa Ordu ve Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol’un yanı sıra Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mümin Kolar ve çok sayıda partili katıldı. Mustafa Ordu ve MHP’li heyet basın açıklamasının ardından ilçe esnaflarını dolaşarak onlara da Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliği’ne Hitabesi, Türk Gençliği’nin Ata’sına cevabı ve Türk Bayrağı hediye etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10