Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde kayıtlar başlıyor

Kumlugeçit Emlak Konutları’ mevkiinde 3 yıl önce temeli atılan ve yapımının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz ay kurucu müdür ataması yapılan Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama

Çerkezköy 14.09.2012 20:34:00 0
Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde kayıtlar başlıyor

KAYITLAR PAZARTESİ BAŞLIYOR

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz tarafından yaptırılan Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne kurucu müdür olarak atanan Rızvan Öztürk, Pazartesi'den itibaren kayıtları almaya başlayacaklarını söyledi.

 

3 KADEMELİ EĞİTİM VERİLECEK

Okulun anasınıfı, ilkokul ve ortaokul olarak eğitim öğretim vereceğini belirten Müdür Rızvan Öztürk, “6-14 yaş arası ağır ve orta zihinsel engelliler ile ağır otistikler kayıt yaptırabilecek. Çorlu Rehberlik Araştırma Merkezi’nden bize liste gönderildi. Bu listede ismi olmayan öğrencilerin kayıtlarını yapamıyoruz. Liste ismi yer alan öğrencilerin kayıtlarını yapacağız. Okula kayıt olmak isteyen fakat listede adı bulunmayanlar Çorlu Rehberlik Araştırma Merkezi’ne müracaat edebilirler” dedi.

 

15 GÜN İÇİNDE AÇILACAK

Okulun malzemelerinin de gelmeye başladığını ifade eden Rızvan Öztürk, “15 gün içinde okulu eğitim öğretime açmayı hedefliyoruz. Okula öğretmen görevlendirmeleri de yapılacak” diye konuştu. Öztürk, engelli ailelerinin okula ulaşması çağrısında bulunarak “Engelli ailelerimize gerekli yönlendirmeleri yapacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10