Çerkezköy'de bir kadın cinayeti daha

Çerkezköy Mezbahanesi’nin arka tarafında bugün saat 10.00 sıralarında bir kadın cesedi bulundu.

Çerkezköy 15.09.2012 10:55:00 0
Çerkezköy

TREN YOLUNDA BULUNDU

Saat 10.00 sıralarında tren yolundan geçen yük treninin makinisti, tren yolunda bir kadının hareketsiz yattığını görünce durumu Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Çerkezköy polisi, 37 yaşındaki Fatma Bilgin’in öldüğünü tespit etti. Silivri doğumlu olduğu ve Fevzipaşa Mahallesi'nde ikamet ettiği öğrenilen Bilgin’in cesedi, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İbrahim Can’ın yaptığı ön incelemenin ardından cenaze aracı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Burada maktule yapılan ön otopsi'de vucudunda darp izlerine rastlanan cinayet kurbanı Fatma Bilgin'in vucundunda darp izlerine rastlandı. Devlet hastanesinde yapılan ön otopsinin ardından cinayet kurbanı Bilgin'in cesedi detaylı otopsi için İstanbul adli tıp kurumuna gönderildi..

 

ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Kayaoğlu da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı ve Çerkezköy Emniyeti olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

 SÜPHELİSİ EŞ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma Savcısı İbrahim canın talimatı ile kurulan üç özel ekip zanlının eşi Mehmet bilgin'i dün öğlenden sonra göz altına aldı.Soruşturmayı derinleştiren Çerkezköy İlçe Emniyet müdürlüğü asayiş sube ekipleri bir taraftan cinayete ilişkin delilleri toplamaya çalışırken bir taraftanda cinayet zanlısı eş Mehmet bilgin'in son 24 saatini mercek altına aldı.

Haber / Şaban KARDEŞ - Ahmet KARDEŞCem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10