Motosikleti ile otobüsün altında kaldı

Tekirdağ’da şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs, İstanbul Kadıköy’den aldığı yolcular ile Tekirdağ Barbaros’a geldiğinde, iddiaya göre şerit ihlali yapınca karşı yönden motosikleti ile

Tekirdağ 16.09.2012 17:19:00 0
Motosikleti ile otobüsün altında kaldı

 OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay önceki gece saat 23.10 sıralarında Barbaros’ta meydana geldi. İddiaya göre, yönetimindeki şehirlerarası yolcu otobüsü  ile İstanbul Kadıköy’den aldığı yolcularla Tekirdağ Barbaros’a gelen S.A, (48) şerit ihlali ve hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen  Zafer Çetin yönetimindeki motosiklete çarptı. Motosikleti ile otobüsün altında kalan evli ve 2 çocuk babası Zafer Çetin (46) feci şekilde can verdi. Amcasının hemen arkasından motosikleti ile aynı yöne seyreden Ekrem Çömez ise ölümden kıl payı kurtuldu.

 

KAZAYI ANLATTI

Kazada hayatını kaybeden Zafer Çetin’in hemen arkasında motosikleti ile seyreden yeğeni Ekrem Çömez kazayı korku dolu gözlerle anlattı. Çömez “Amcamla beraber Naip köyünden arka arkaya Tekirdağ merkeze gitmek üzere yola çıktık. Amcam önden gidiyordu, Barbaros’a geldiğimizde bir anda önümüzde bir otobüs belirdi. Sanırım bir aracı sollamıştı, ben güçlükle motosikletimle sola doğru kaçtım, amcamın ise kurtulma şansı yoktu. Direkt otobüsün altına girdi, ben de otobüse hafif şekilde çarparak zor durdum” dedi.

 

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazayı duyarak olay yerine gelen Zafer Çetin’in yakınları sinir krizi geçirdi. Kumbağ Jandarma ekipleri otobüs sürücüsü S.A.’yı gözaltına alarak karakola götürdü. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Zafer Çetin’in cesedi Tekirdağ Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Gökhan TEKER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10