‘Altın Makas’, Çerkezköy’de

2006 yılında İstanbul Zeytinburnu Olivium Alışveriş Merkezi'nde Guinness temsilcisi Prof. Dr. Orhan Kural'ın nezaretinde 24 saat içinde 155 gönüllüyü saç tıraşı yaparak rekorlar kitabına giren İlkay Ar

Çerkezköy 20.09.2012 18:42:00 0
‘Altın Makas’, Çerkezköy’de

 Çerkezköy Haber- 24 saat boyunca aralıksız saç tıraşı yaparak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren İlkay Arslanoğlu, Çerkezköy’de iş başı yaptı.

 

ÇERKEZKÖY YAŞANILACAK YER

Kırdığı dünya rekoru ile ‘Altın Makas’ olarak anılmaya başlayan ve 16 yıldır berberlik yapan İlkay Arslanoğlu, “Yıllarca İstanbul’un çeşitli semtlerinde çalıştım. Birçok kuaförden iş teklifi aldım. Çerkezköy İstanbul’a oranla daha yaşanılabilir, sakin ve huzurlu bir yer. Bu nedenle hayatımın bundan sonraki kısmını Çerkezköy’de geçirmeye karar verdim” dedi.

 

ÖZGEÇMİŞİNDEN ETKİLENDİM

Yaklaşık 13 ay önce Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde açılan Kral Erkek Kuaförü ailesine dünya rekortmeni bir isim eklendi. Arkadaş tavsiyesi üzerine dünya rekortmeni İlkay Arslanoğlu’nun özgeçmişini incelediğini ve etkilendiğini söyleyen Kral Erkek Kuaförü sahibi Ramazan Baş, “İlkay ile irtibata geçtim. Kendisine iş teklifinde bulundum, o da kabul etti. Bundan sonraki süreçte bizimle birlikte Çerkezköy halkına hizmet verecek” diye konuştu.   

 

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10