İlçe ziyaretlerini tamamladı

Ağrı Valiliği’nden Tekirdağ Valiliği’ne atanan ve Ramazan Bayramı öncesinde görevine başlayan Vali Ali Yerlikaya, önceki gün Şarköy’ü ziyaret etti.

Tekirdağ 23.09.2012 17:16:00 0
İlçe ziyaretlerini tamamladı

 SON ZİYARET ŞARKÖY’E

Hükümet Konağı önünde Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, il genel meclis üyeleri ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Yerlikaya, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştıktan sonra hükümet konağı önünde protokol üyeleri ile fotoğraf çektirdi.

 

DOĞALGAZ GELİRSE İLÇE EKONOMİSİ CANLANACAK

Kaymakamlık makamında Kaymakam Zekeriya Güney’den ilçeye ilişkin brifing alan Yerlikaya, daha sonra Şarköy Belediyesi’ne geçti. Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve belediye personelleri tarafından karşılanan Vali Yerlikaya, belediyenin çalışmaları ve projelerine ilişkin bilgiler aldı. Yerlikaya’ya bilgi veren Başkan Altınok, ilçelerine doğalgazın gelmesi durumunda kış nüfusunun 45-50 binleri bulacağını ve bunun da ilçe ekonomisini canlandıracağını söyledi.

 

İŞ MÜJDESİ

Belediye binasından ayrıldıktan sonra yol üzerindeki bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Yerlikaya “Toplum yararına çalışmaya yönelik okullarda istihdam edilmek üzere 200 kişi alınacak. Bu kişiler 9 ay boyunca sigortalı olarak temizlik ve kalorifer işlerinde çalışacaklar. Bu vatandaşlarımız ekonomik olarak daha fazla desteğe ihtiyacı olan okullarda görevlendirilecek” dedi.

 

ASAYİŞLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret etti. İlk olarak emniyet müdürlüğüne geçen Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Serdar Kurtoğlu ve emniyet personelleri tarafından karşılandı. Emniyet Müdür Vekili Kurtoğlu’ndan ilçenin asayiş durumu ile ilgili brifing alan Yerlikaya, buradan ilçe jandarma komutanlığına geçti. Yerlikaya, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Atılgan’dan da sorumluluk bölgelerindeki asayiş durumuyla ilgili bilgiler aldı.

 

HALKLA BULUŞTU

Ziyaretlerinin ardından Vali Yerlikaya, Şarköy’ün en işlek yeri olan Atatürk Caddesi’nde dolaşarak esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnaflara hayırlı kazançlar dileyen Yerlikaya, vatandaşlarla da çay içip sohbet etti.

 

HASTANE İÇİN ARSA İNCELEMESİ

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, beraberinde İlçe Kaymakamı ve Şarköy İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte İlçede yapılması planlanan Devlet Hastanesi için arsa incelemesinde bulundu.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10