Trafik canavarı köy yolunda can aldı

Saray ilçesine bağlı Kadıköy sakinlerinden Nihat Erdoğan (46), Çorlu’daki arkadaşına ziyarete gitmek isterken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Babasının ölüm haberiyle yıkıl

Saray 23.09.2012 17:17:00 0
Trafik canavarı köy yolunda can aldı

 Çerkezköy Haber - Trafik canavarı bu kez köy yolunda bir can aldı. Dün saat 11.00 sıralarında Yanıkal-Bahçeağıl köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, Büyük Yoncalı yönünden, Çorlu istikametine gitmekte olan Nihat Erdoğan yönetimindeki 59 RL 968 plakalı araç, Karaağaç yönünden Bahçeağıl istikametine giden Ender Esen (43) yönetimindeki 59 UE 788 plakalı araç ile çarpıştı.

 

ARAÇTAN FIRLADI

Mıcırla kaplı yolda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 59 RL 968 plakalı aracın sürücüsü Nihat Erdoğan, şarampole yuvarlanan aracından fırladı. Olay yerine gelen 112 ekipleri, Erdoğan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada 59 UE 788 plakalı araçta bulunan Burak ve Nemci Karaçelik de yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları sağlık kurumunda tedavi altına alındı.

 

EVLADIN YAŞADIĞI BÜYÜK ACI

Olay yerinde hayatını kaybeden Nihat Erdoğan’ın cesedi, Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Erdoğan’ın ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Askere gitmeye hazırlandığı öğrenilen Kaan Erdoğan, babasının ölüm haberiyle gözyaşlarına boğuldu. Kaan Erdoğan, hastanede babasının cansız bedeninin cenaze aracından indirildiği sırada, ‘Baba, ben anneme ne diyeceğim?’ diyerek feryat etti.

 

DİĞER SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Karaağaç Jandarma Komutanlığı ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. 59 UE 788 plakalı araç sürücüsü Ender Esen, jandarma tarafından gözaltına alındı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça da hastaneye gelerek kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Nihat Erdoğan’ın cesedi, Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça’nın yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

 

YURT DIŞINDAN YENİ GELMİŞ

Saray’a bağlı Kadıköy’de ikamet eden Nihat Erdoğan’ın fırıncı esnafı olduğu belirtildi. Bir süredir Rusya’da çalıştığı öğrenilen Erdoğan’ın, kısa bir süre önce de köyüne geri döndüğü, dün de Çorlu’daki arkadaşına ziyarete gitmek için yola çıktığı kaydedildi.

 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10