Önce eski sevgilisini, sonra kendini vurdu

Erzurum'da, polis olan eski sevgilisi tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak öldürülen üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Merve Ercetin, memleketi Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'nde gözyaşları aras

Bölgede Gündem 24.09.2012 19:46:00 0
Önce eski sevgilisini, sonra kendini vurdu

 Çerkezköy Haber - Erzurum merkeze bağlı Palandöken İlçesinde Cuma günü meydana gelen olayda, Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ekrem Özdemir, yolda karşılaştığı eski kız arkadaşı olan Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Merve Erçetin ve yanındaki erkek arkadaşı Mustafa Gökten ile tartışmış, ardından beylik tabancasıyla Mustafa Gökten'i bacağından vurduktan sonra Merve Erçetin'i öldürüp, intihar etmişti.

 

SON YOLCULUĞUNA UPURLANDI

Otopsinin ardından Merve Erçetin'in cenazesi uçakla İstanbul'a, ardından da cenaze aracıyla memleketi olan Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı 700 nufüslu Taşağıl köyüne getirildi. İkindi namazı beklenmeden Erçetin için köy mezarlığında cenaze namazı kılındı. Cenazenin toprağa verildiği sırada Merve Erçetin'in Edirne'de görevli olan polis babası Bilgen Erçetin ile ağabeyi Ali Erçetin gözyaşlarını tutamadı. Sinir krizi geçiren anne Gülcan Erçetin'i ise yakınları teselli etmeye çalıştı. Baba ve oğlunu cenaze namazına gelen polisler ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

 

EVLENMEK İSTİYORMUŞ

Cenaze namazının ardından Merve Erçetin gözyaşlarıyla Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Geçtiğimiz Perşembe günü okuluna gitmek için Merve'nin köyden çıktığını belirten yakınları, "Perşembe günü köyden çıktı ve okuluna gitti. Ertesi gün bu acı olay oldu. Arkadaşlarından duyduğumuza göre Ekrem Özdemir, Merve ile ciddi bir birliktelik yaşayıp evlenmek istiyormuş. Merve ise, bu işin olmayacağını ve birbirleriyle anlaşamayacaklarını söylemiş. Sonra da bu acı olay olmuş" dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10