Başkan Yücel’den Tokatspor’a yemek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tokatspor, önceki gün 3. hafta karşılaşması için Kırklareli’ne geldi. Kırklareli’nden 3-2’lik skorla eli boş dönen Tokatspor, Karaağaç Belediye Başka

Çerkezköy 24.09.2012 19:46:00 0
Başkan Yücel’den Tokatspor’a yemek

 Çerkezköy Haber- Karaağaç’ın Tokatlı Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, önceki gün Kırlarelispor deplasmanı için Kırklareli’ne gelen Tokatspor kafilesi için Golden Palace Otel’de yemek verdi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Kendisinin de Tokat doğumlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özkan Yücel, “Bir Tokatlı olarak memleketimin futbol takımını Çerkezköy’de ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Memleketimizden ne kadar uzak olursak olalım, kalbimizin bir köşesi her zaman Tokat için atacak” dedi ve Tokatspor’a bundan sonraki karşılaşmalar için başarılar diledi.

 

BEKLEMEDİĞİMİZ BİR PUAN KAYBI YAŞADIK

Hedeflerinin her zamanki gibi şampiyonluk olduğunu kaydeden Tokatspor Asbaşkanı Enver Gervan da, “Kırklareli’nde beklemediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Kırklareli deplasmanından elimiz boş dönüyoruz. Bu nedenle çok üzgünüz. Fakat Trakya’da Tokatlı bir Belediye Başkanı tarafından yemekte ağırlanmış olmak bizi çok mutlu etti. Kendisine tüm takımım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

29 KİŞİLİK KAFİLE GOLDEN PALACE’TA AĞIRLANDI

Tokatspor Asbaşkanı Enver Gervan, İdari Menajer Cafer Bingöl, Teknik Menajer Aytunç Bozkurt, Teknik Direktör Namık Altınsoy ve Kulüp Doktoru Osman Nuri Koylu’nun da aralarında bulunduğu 29 kişilik Tokatspor kafilesi Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, İlçe PTT Müdürü Ali Arslan, Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Ali Karaca, Kızılpınar Tokatlılar Dernek Başkanı Kadir Ardahan, Kapaklı Tokatlılar Dernek Başkanı Bekir Atak, Tokatlılar Piknik Ağası Ersoy Aktaş tarafından Golden Palace Otel’de ağırlandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10