C Grubu’nda ikinci hafta bugün oynanacak.

U-15 Ligi’nde temsilcilerimizin mücadele ettiği C Grubu’nda ikinci hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. İlk haftayı farklı galibiyet ile geçen Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı deplasmanda Ulaş Bele

Çerkezköy 25.09.2012 19:37:00 0
C Grubu’nda ikinci hafta bugün oynanacak.

 U-15 Futbol Ligi ikinci hafta karşılaşmaları C Grubu’nda oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak.

 

17.00’DA BAŞLAYACAK

C Grubu’nda ikinci haftaya lider durumda giren Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı deplasmanda Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 17.00’da başlayacak. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ilk hafta karşılaşmasında evinde Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı'nı konuk etti. Rakibi karşısında çok etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz arka arkaya bulduğu gollerle karşılaşmada öne geçmeyi bilmişti.

 

7-0 GALİP AYRILDI

Rakibi karşısında ilk devreyi 3-0’lık üstünlük ile tamamlayan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci devrede de goller bulmaya devam etti. Rakibine pozisyon vermeyen ve sağlı sollu ataklarla etkili olan Çerkezköyspor özellikle Cengiz ve Kubilay’ın golleri ile skoru 6-0 yaptı. Son dakikalara kadar tek kale bir futbol ortaya koyan temsilcimiz son dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan 7-0’lık üstünlük ile ayrılmıştı.

 

İLK HAFTAYI ÜÇ PUAN İLE TAMAMLADI

Ev sahibi ekip Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise ilk hafta evinde Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı'nı konuk etti. Rakibi karşısında ilk dakikalarda mağlup duruma düşmesine rağmen çabuk toparlanan Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı ilk devre tamamlanmadan beraberlik golünü buldu. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibine atak yapma imkanı tanımayan Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı arka arkaya üç gol bularak karşılaşmadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı.

 

MAĞLUBİYET İLE KAPATTI

C Grubu’nda temsilcilerimiz Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı ile Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşı karşıya gelecek. Ligde ilk kez bu yıl mücadele eden Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı ilk hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşısında tecrübesizliğinin kurbanı olurken ikinci hafta karşılaşmasında Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşısında galibiyet mücadelesi verecek.

 

SARAY BELEDİYESPOR İLE BERABERE KALDI.

Deplasmanda Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek olan Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ise ligin ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça etkili başlamasına rağmen mağlup duruma düşen Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda kaydettiği golle karşılaşmada beraberliği yakaladı. İlk devrenin kalan dakikalarında bir gol daha bulan konuk ekip Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ilk devreyi üstünlükle tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakip kalede beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda bulduğu golle skoru eşitledi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımın geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlanmıştı.

 

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANACAK

Çerkezköy Kartalspor U-15 Futbol Takımı ile Kızılpınar Belediyespor U-15 Futbol Takımı karşılaşması Kapaklı Sahası’nda bugün oynanacak. Bu zorlu karşılaşma ise saat 17.00’da başlayacak.

 

BİR KARŞILAŞMA DAHA VAR

C Grubu’nun bir diğer karşılaşmasında ise ilk haftayı mağlubiyet ile kapatan Velimeşe Belediyespor U-15 Futbol Takımı deplasmanda Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı'na konuk olacak. Saray Sahası’nda bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 17.00’da başlayacak. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10