Kapılarımızı ardına kadar açtık

Uğurteks Fabrikası’nda dün ilk kez düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası kapsamında toplam 25 ünite kan toplandı. Çorlu Kızılay Kan Merkezi Doktoru Ahmet Öztürk, Çerkezköy halkının kan baÄ?

Çorlu 25.09.2012 19:41:00 0
Kapılarımızı ardına kadar açtık

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Uğurteks Fabrikası’nda dün 10.00-16.00 saatleri arasında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

 

25 ÜNİTE KAN TOPLANDI

Kan bağışı kampanyasında, yöneticiler ve çalışanlar kan bağışında bulundu. Çorlu Kızılay Kan Merkezi’nden gelen Doktor Ahmet Öztürk, hemşireler Nilsu Çengel, Sevda Değer ve Ayla Elmas’tan oluşan ekip tarafından düzenlenen kampanya kapsamında 6 saatte 25 ünite kan toplandı. Dr. Öztürk Çerkezköy halkının ve Çerkezköy sanayicisinin kan bağışı konusunda oldukça bilinçli olduğuna dikkat çekti.

 

 

İLK KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ

Uğurteks Fabrikası’nın ilk kez bir kan bağışı kampanyasına ev sahipliği yaptığını ifade eden Uğurteks İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Aydın Çelik, “Geçtiğimiz hafta Kızılay Kan Merkezi’nden bir ekip fabrikamızı ziyaret etti. OSB bünyesinde bulunan fabrikalarda kan bağışı kampanyaları düzenlemeye çalıştıklarını belirterek bizden destek istediler. Biz de Uğurteks olarak memnuniyetle kapılarımızı ardına kadar açtık. Çalışanlarımız ve idarecilerimiz kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi” dedi.  

 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10