Ağlayarak gelenler, ağlayarak ayrılıyor

Pazartesi günü 2012-2013 Akademik Yılını açan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda okula bu yıl başlayan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Çerkezköy 25.09.2012 19:41:00 0
Ağlayarak gelenler, ağlayarak ayrılıyor

 ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİLER

Dün saat 10.30’da düzenlenen toplantıda Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek ve öğretim görevlileri, okulla ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

 

BİRİKİMİMİZ İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Çerkezköy MYO’nun 1994 -1995 Eğitim Öğretim yılı güz döneminde Trakya Üniversitesi bünyesinde, Çerkezköy MYO olarak kurulmuş olduğunu ve 1994-1995 Eğitim- Öğretim yılında Büro Yönetimi ve Sekreterlik ve Tekstil Programları ile faaliyetine başladığını belirten Prof. Özek “Yüksekokulumuz Trakya Üniversitesine bağlı olarak 11 yıl kesintisiz eğitim vermiştir” dedi. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun 2006 yılında Namık kemal Üniversitesi’ne bağlandığını ifade eden Özek “Yeni bir okul olmamıza rağmen Trakya Üniversitesi birikimimiz ile yolumuza devam ediyoruz” bilgisini verdi.

 

6 PROGRAMDA EĞİTİM VERİYORUZ

Çerkezköy MYO’da 6 tane programda eğitim verdiklerini ve programların 3’ünün ikinci öğretiminin de bulunduğunu belirten Özek “Binin üzerinde öğrencimiz var. Veliköy’de yeni bire kampus girişimimiz var. İnşallah her şey yolunda giderse siz de son senenizi orada geçireceksiniz” ifadelerini kullandı. Çerkezköy MYO Müdür Yardımcısı Özgün Geyiktepe de Çerkezköy’ün yüzölçümü olarak Tekirdağ’ın en küçük ilçelerinden olduğunu belirterek “Çerkezköy İstanbul’a çok yakın olduğu için özellikle İstanbul’dan öğrenciler buraya gelmeyi tercih ediyor” dedi.

 

ÇERKEZKÖY HIZLA BÜYÜYOR

Çerkezköy’ün 10-15 yıldır hızlı bir büyüme içinde olduğunu ifade eden Geyiktepe “Çerkezköy’de yapılaşma çok hızlı. Bazı programlarımız sanayiye hitap ediyor. Burada staj yapma imkanı da çok fazla” diye konuştu. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Danışmanı Özlem Berkdemir de Çerkezköy MYO’nun çok samimi bir okul olduğunu belirterek “Burada hepimiz bir aileyiz” dedi. Berkdemir” Çerkezköy’e ağlayarak gelen öğrenciler, okul bittikten sonra ağlayarak gidiyor” diye konuştu.

 

 

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10