Vali Yerlikaya’dan örnek bağış

Kuruluş felsefesinde toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, her yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmek ve toplumun

Tekirdağ 26.09.2012 20:39:00 0
Vali Yerlikaya’dan örnek bağış

 KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Tuğlalı Parkta Türk Kızılayı Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Kızılay Kan Bağışı kampanyasına katılan Vali Yerlikaya, burada Kızılay Kuzey Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Hüsnü Altunay, Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi Başkanı Rıza Özen ve yetkililer tarafından karşılandı. Kurum yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Yerlikaya, kan bağışında bulundu.

 

KIZILAY BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ

Kızılay’ın kuruluş amacının, zorda kalan insanlara yardım etmek olduğunu ifade eden Vali Yerlikaya “Kızılay, ülkemiz için hayati bir kurum, bizim göz bebeğimiz. Gerek ülke içinde gerekse ülke dışında yapmakta olduğu çalışmalarla bizim gurur kaynağımız. Bu nedenle de tüm Kızılay çalışanlarına bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Bundan sonra kendisinin de her 4 ayda bir kan bağışında bulunacağını belirten Yerlikaya, tüm Tekirdağ halkını kan bağışı kampanyasına katılmaya davet etti.

 

BASIN MENSUPLARI DA KAN VERDİ

Vali Yerlikaya’nın öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyaya gazete ve haber ajansı temsilcileri de katılarak destek verdi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10