Harry Potter çocuklar için sahnelendi

Çerkezköy Belediyesi sosyal ve kültürel etkinleri kapsamında Enver Demirkan Virgül Tiyatrosu’nu Çerkezköylü tiyatroseverlerle buluşturdu. Gündüz çocuklar için sahnelenen 'Sevginin Gücü'(Harry Potter) i

Çerkezköy 26.09.2012 20:39:00 0
Harry Potter çocuklar için sahnelendi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye’nın organizasyonu ile Çerkezköy’e gelen Enver Demirkan Virgül Tiyatrosu oyuncuları çocuklara yönelik tiyatro oyunu sahneledi.

ÇOCUKLARA DÜZENLENDİ

Enver Demirkan Virgül Tiyatrosu tarafından çocuklara yönelik "Sevginin Gücü" (Harry Potter) adlı tiyatro oyunu dün saat 14.00’da Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelendi. Fatih Yıldız’ın kaleme aldığı ve Enver Demirkıran’ın yönettiği ''Sevginin Gücü Harry Potter Türkiye’de” isimli tiyatro oyununda Simla Demirkan, Hande Akkent, Esra Uygun, Uğur Göncü, Selam Sevim ve Bahadır Keskin rol aldı.

 

KAHKAHAYA BOĞDU

Oyunda iki kardeşin ormanda piknik yaparken kara prensin peri taşını almak için yaşadıkları anlatılırken, sonradan ortaya çıkan Harry Potter’in ise iki kardeş ile birlikte güç olup kara prense karşı peri taşını vermemek için yaptığı mücadele anlatıldı. Bir saatlik tiyatro oyunu zaman zaman çocukları kahkahaya boğarken, zaman zaman da düşündürdü.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10