Kızılpınar Belediyespor üç puan ile başladı

1.Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Kızılpınar Belediyespor ligin ilk hafta karşılaşmasında taraftarı önünde Ahımehmet Gençlikspor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devrede Ufuk ve Caner ile

1.10.2012 20:26:00 0
Kızılpınar Belediyespor üç puan ile başladı

 1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Kızılpınar Belediyespor sezona Ahımehmet Gençlikspor galibiyeti ile başladı.

 

14.00’DE BAŞLADI

Pazar günü Kızılpınar Sahası’nda saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya Kızılpınar Belediyespor 1-Emre, 2-Serdar, 3-Sercan, 4-Yunus, 5-Hüseyin, 6-Cihan, 7-Abuzer, 8-Kayhan,9-Caner, 10-Fahrettin, 11-Ufuk kadrosu ile çıkarken, Ahımehmet Gençlikspor ise 1-Fatih, 17-Okan, 90-Soner, 22-Hüseyin, 86-Erdem, 36-Erhan, 5-Okan, 67-Selim, 57-İsa, 59-Kadir ve 34-Emrah ilk onbiri ile çıktı.

 

KONTROLLÜ BİR FUTBOL ÇIKTI

Karşılaşamanın çalan ilk düdüğü ile birlikte Kızılpınar Belediyespor kontrollü bir futbol sergileyerek ileride Caner ve Ufuk ile gol aramaya çalıştı. Ahımehmet Gençlikspor ise kontra atak bir futbol oynamayı tercih etti. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Kızılpınar Belediyespor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak konuk ekip önünde öne geçmek istedi. Ancak istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İlerleyen dakikalara doğru Ahımehmet Gençlikspor karşılaşmaya ortak olmaya başladı.

 

KIZILPINAR ÖNE GEÇTİ

İlerleyen dakikalara doğru ataklarını hızlandıran ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor 7.dakikada golcü oyuncusu Ufuk ile öne geçti. Sağ kanattan Fahrettin ile gelişen atakta ceza sahası içine giren Ufuk düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Kızılpınar Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golün ardından Kızılpınar Belediyespor oyuncuları ve teknik heyeti büyük sevinç yaşadı.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Kızılpınar Belediyespor'un baskısı arttı. Kızılpınar Belediyespor 18 dakikada Fahrettin’in kullandığı serbest vuruştan yararlanamadı. Kızılpınar Belediyespor’un ikinci gol için yüklendiği dakikalarda beraberlik için ataklar geliştiren konuk ekip istediğini elde edemedi. Konuk ekipte 43.dakikada kazanılan serbest vuruşta Ergün’ün vuruşu üst direkten döndü.  İlk devre tamamlanmadan ikinci golü arayan Kızılpınar Belediyespor arzuladığı gole 45.dakikada kavuştu. Sağ kanattan Cihan ile gelişen atakta ortayı iyi takip eden Caner şık bir vuruşla topu ağlara göndererek temsilcimizi 2-0 öne geçirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı ve ilk devre Kızılpınar Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

KONUK EKİP ETKİLİ OLDU

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı üstünlükle tamamlayan temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor ikinci devreye de kontrollü bir futbol ile başladı. İlk devre etkili olamayan Ahımehmet Gençlikspor yaptığı oyuncu değişiklikleri ile farkı indirmeye çalıştı. Gol için yüklenen Ahımehmet Gençlikspor bir çok gol pozisyonuna girdi. Kızılpınar Belediyespor ise karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında kontrollü oyun oynayarak rakibinin ataklarını savuşturmaya çalıştı.

 

3 PUAN İLE BAŞLADI

Ataklarını hızlandıran konuk ekip ilerleyen dakikalarda bulduğu golle farkı bire indirdi. Gelen golün ardından umutlanan Ahımehmet Gençlikspor beraberlik için yüklenmeye çalıştı. Ancak savunmada hata yapmayan ve ileriye çok adamla çıkan Kızılpınar Belediyespor yakaladığı bir çok gol pozisyonu değerlendiremedi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınar Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Kızılpınar Belediyespor bu galibiyet ile lige üç puan ile başlamanın mutluğu yaşanırken, Ahımehmetspor ise ikinci devre iyi mücadele sergilediği karşılaşmadan puan alamamanın üzüntüsünü yaşadı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10