‘Hüseyin’in Yeri’ne görkemli açılış

İşletmeciliğini Hüseyin Akın’ın yaptığı ‘Hüseyin’in Yeri’ önceki gün düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

Çerkezköy 1.10.2012 20:26:00 0
‘Hüseyin’in Yeri’ne görkemli açılış

 Çerkezköy Haber - İşletmeciliğini 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan şuanda emlak sektöründe hizmet veren Hüseyin Akın’ın yaptığı ‘Hüseyin’in Yeri’ önceki gün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Duran Sokak No:46’da hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, işletmeci Hüseyin Akın’a bol kazanç temennisinde bulunurken, işletmenin Çerkezköy’e hayırlı olmasını diledi.

Konuşmalar ve kurban kesiminin ardından açılış kurdelesi Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ tarafından kesildi.

 

KENDİN PİŞİR KENDİN YE

Açılış dolayısıyla davetlilere ve vatandaşlara köfte ve kanat ikram edilirken, işletmeci Hüseyin Akın, müessesede sadece kanat satışı yapacaklarını belirterek, kendin pişir kendin ye konsepti ile hizmet vereceklerini ifade etti.

 

AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Önceki gün saat 13.00’da düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Şenses, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı ile çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10