Sokakta evlenme teklifi

Edirne'de 24 yaşındaki Murat Akkaş, arkadaşlarının da desteği ile Saraçlar Caddesi'nde sevgilisi 23 yaşındaki Hasret Seda Duğan'a evlenme teklif etti. Arkadaşları, Akkaş ile sevgilisinin üzerine konfeti atıp

Bölgede Gündem 2.10.2012 22:19:00 0
Sokakta evlenme teklifi

 İzmir'de bilgisayar mühendisi olan Murat Akkaş, 6 yıldır beraber olduğu ve Edirne'de özel şirkette çalışan sevgilisi, 23 yaşındaki Hasret Seda Duğan'a evlenme teklif etmek için plan yaptı. Önceki akşam arkadaşlarının da desteğini alan Aktaş, trafiğe kapalı olan Saraçlar Caddesi'ne projektörle perde kurduktan sonra, sevgilisi Duğan'ı 'Eğlenmeye gidiyoruz' diyerek Saraçlar Caddesi'ne getirdi. Perdede geçen Edirne fotoğraflarının ardından Akkaş ve Duğan'ın daha önce çektirdiği fotoğraflar slayt halinde geçerken Akkaş, kız arkadaşının önünde eğildi ve yüzükle evlenmek teklif etti. Keman eşliğindeki teklif sırasında Akkaş'ın arkadaşları da üzerinde 'Benimle evlenir misin?' yazılı pankart açtı.

 

UNUTULMAZ BİR AN OLSUN İSTEDİM

Olan-bitene şaşıran Hasret Seda Duğan bu teklife 'evet' cevabı verdi. Ardından alkışlar eşliğinde çift söz yüzüklerini taktı ve keman eşliğinde dans etti. Sürpriz bir evlenme teklifi için arkadaşlarıyla hazırlık yaptığını ifade eden Murat Akkaş, “6 yıldır beraberdik ve güzel bir evlenmek teklifinde bulunmak istiyordum. Unutulmaz bir anı olsun istedim. Bu yüzden böyle evlenme teklifinde bulundum” dedi.

Hasret Seda Duğan da “Hiç beklemiyordum, çok şaşırdım ama kabul ettim” diyerek duygularını dile getirdi.

Haber / Gökhan TEKER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10