Yapı ve inşaat sektörü buluştu

Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu’nun (MARİFED) düzenlemiş olduğu İş Geliştirme Platformu 2012 İnşaat Sektör Buluşması Programı, Marmara Bölgesi’nde bulunan yapı ve inşaat sektörÃ

Çerkezköy 2.10.2012 22:19:00 0
Yapı ve inşaat sektörü buluştu

 SEKTÖRDE DARALMA

MARİFED İnşaat Taahhüt Komite Başkanı Ömer Faruk Ekşi, sektörün geçen yıla göre az da olsa daralma yaşadığını belirterek, ticareti arttırmak için bu programın düzenlendiğini ifade etti. MARİFED Başkanı Ahmet Ciğer ise Türk Müteahhit firmalarının dünyadaki başarısından bahsederek Çin' den sonra 2. büyük ülke olduğumuzu kaydetti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun ise, daha sağlam yapılar için daha nitelikli iş gücünün gerektiğini, ticaretin geliştirilmesi adına yapılan bu organizasyon için MARİFED'e teşekkür etti.

 

ÇESİAD DA KATILDI

70 Stant ve 70 müteahhitlik firmasının hazır bulunduğu organizasyonu yaklaşık 2 bin kişi ziyaret etti. Programa katılanlar, aynı anda sektörün öncü müteahhitleri ile görüşme fırsatı buldu. Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği de (ÇESİAD) programa 4 stant ve 20 katılımcı ile katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10