İmam Hatiplerin albenisi olmalı

Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsa Çetin, okula katkılarından dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 2.10.2012 22:20:00 0
İmam Hatiplerin albenisi olmalı

 DAHA ÖZVERİLİ ÇALIŞTIK

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsa Çetin’e ziyarette, Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Karaöz, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ziya Osmanoğlu, DSP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Okul Aile Birliği üyeleri ile 6 öğrenci de eşlik etti. Belediye Başkanı Ali Ertem, “Söz konusu İmam Hatip Okulu olunca daha bir titiz çalıştık. Çocuklar buraya sırf aileleri istediği için değil, kendileri de isteyerek gelmeli. Dolayısıyla okulun bir albenisi olmalı. Bu yüzden İmam Hatip Okulumuz için daha özverili çalıştık” dedi.  

 

İBADETLERİN EN GÜZELİ

Genç nesillere gelecek ile ilgili katkı sağlayacak çalışmalarda bulunmanın ibadetlerin en güzeli olduğunu ifade eden Ali Ertem, “İmam Hatip mezunu biri olarak yeni açılan İmam Hatip Ortaokulu’nun eksiklerini gidermek istedik. Çünkü biliyoruz ki ülkemiz, gençlerimiz sayesinde Başbakanımızın belirlediği 2071 hedeflerine ulaşacak” diye konuştu.

 

HAKSIZ İTHAMLARA MARUZ KALDI

İmam Hatip okullarının geçmişte çok haksız ithamlara maruz kaldığını ifade eden Ali Ertem, “Tüm haksızlıklara rağmen İmam Hatip okulları ülkesine ve milletine bağlı bireyler yetiştirmiştir” ifadesini kullandı.

 

BAŞKANIN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu’nun tüm eksiklerinin A’dan Z’ye tamamlandığını kaydeden Okul Müdürü İsa Çetin, “Bizim gözümüzden kaçan eksiklikler, başkanımızın gözünden kaçmadı” dedi.

 

221 ÖĞRENCİMİZ VAR

105 erkek, 116 kız olmak üzere toplam 221 öğrenciye sahip olduklarını belirten İsa Çetin, “Bu sayıya alan taraması yapılmadan ulaşıldı” dedi. Veliköy, Kızılpınar, Karaağaç ve Kapaklı’dan da öğrencilerinin olduğunu kaydeden Çetin, “10 servisle öğrencilerimize hizmet veriyoruz” diye konuştu.

 

OKULU AÇILDI SANIYORLAR

Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Karaöz ise şimdiye kadar en az 300 kişinin kendisini cep telefonundan arayarak, çocuklarını İmam Hatip Lisesi’ne kayıt ettirmek istediğini belirterek, “Okulumuzun yapımının tamamlandığını ve faaliyete geçtiğini düşünüyorlar. İnsanlar dört gözle İmam Hatip Lisemizin açılmasını bekliyor” dedi ve bir an önce çalışmalara başlayarak okulun 2013-2014 eğitim-öğretim yılına yetişmesini temenni etti.

 

PLAKET VERDİ

Ziyarette Çerkezköy İmam Hatip Okulu Müdürü İsa Çetin tarafından Belediye Başkanı Ali Ertem’e plaket takdim edildi. Ertem kendisini ziyarete gelen minik öğrencilerden de çiçek aldı. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10