Çerkezköyspor lige bir puanla başladı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta 1.hafta oynanan 7 karşılaşma ile tamamlandı. Çerkezköyspor, ligin ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde Kırklareli Sanayispor ile berabere kalarak taraftarını üzerken, Ä

3.10.2012 20:47:00 0
Çerkezköyspor lige bir puanla başladı

 BAL 11 Grup’ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Çerkezköyspor Kırklareli Sanayispor karşısında hiç beklemediği bir beraberlik aldı. 

 

HAFTAYA GENEL BAKIŞ

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 1.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor saha ve taraftarı önünde Kırklareli Sanayispor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan temsilcimiz Çerkezköyspor ilk devrenin ilerleyen dakikalarında geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada her iki takımında savunma oyuncuları hata yapmadı. Taraftarının desteği ile eksik kalan rakibi karşısında son dakikalarda geliştirdiği ataklardan istediğini elde edemeyen Çerkezköyspor arzuladığı gole kavuşamadı. Uzatma dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

İLK HAFTANIN LİDERİ SUADİYE BELEDİYESPOR

Ligin ilk hafta karşılaşmasında grubun iddialı ekiplerinden Suadiye Belediyespor deplasmanda İzmit Çenesuyu Plajspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan Suadiye Belediyespor 13.dakikada Cihan Halil’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golün ardından rahatlayan konuk ekip 23.dakikada Önder Sağlam ile farkı ikiye çıkardı. İlk yirmi dakikada gelen iki golün ardından kısa süreli şok yaşayan ev sahibi ekip Emre Çağlar ile bulduğu golle farkı bire indirdi. Rakibinin farkı bire indirmesinin ardından konuk ekip Suadiye Belediyespor golden beş dakika sonra Sinan Çalık ile farkı tekrar ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci devresinde kontrollü oyununu sürdüren ve rakibine gol şansı tanımayan konuk ekip Suadiye Belediyespor karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak ilk haftayı lider olarak geçti.

 

SULTANGAZİ ÜÇ PUAN İLE BAŞLADI

Grupta Bağcılar Mahmutbey Sahası’nda ise Bağcılarspor Sultangazispor’u konuk etti. İki İstanbul temsilcisini karşı karşıya getiren karşılaşmada gülen taraf konuk ekip Sultangazispor oldu. Rakibi karşısında her iki devrede de etkili bir futbol ortaya koyan konuk ekip Sultangazispor 34.dakikada Serhat Balcı ve 55.dakikada Arda Gençdoğan’ın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak ilk haftayı üç puan ile geçmesini bildi.

 

SULTANBEYLİ UZATMALARDA KAZANDI

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta, ligin yenilerinden İncirlispor ilk hafta evinde Sultanbeyli Belediyespor’u konuk etti. 89’da beraberliği yakalayan İncirlispor 90’da yediği golle yıkıldı. Bakırköy Belediye Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı durgun geçerken iki ekip de gol bulamadı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Sultanbeyli Belediyespor 65’te Hakan’la öne geçti. Pozisyon açısından daha zengin geçen ikinci yarıda, 89’da Emre’yle eşitliği sağladı. Ancak İncirlispor’un sevinci 1 dakika sürdü. 90’da köşe vuruşunda stoper Ogün kafayla Sultanbeyli Belediyespor’a üç puanı getiren golü attı.

 

TEKİRDAĞSPOR SEKİZ KİŞİ İLE TAMAMLADI

Bölgesel Amatör Ligde bu yıl mücadele eden Tekirdağspor ise deplasmanda Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın 16.dakikasında Nazım Durmuş Çalık’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçen Tekirdağspor ilerleyen dakikalarda Salih Yılmazer, Mustafa Zihne Erdoğdu ve Özkan Şen’in kırmızı kart görmesi ile bir anda sekiz kişi kaldı. Üç kişi eksik mücadele eden rakibi karşısında uzatmalarda penaltı kazanan ev sahibi ekip Oğuzhan’ın golü ile karşılaşmadan bir puanı kurtarmış oldu.

 

BABAESKİ SON DAKİKALARDA KAZANDI

İki Kırklareli temsilcisini karşı karşıya getiren karşılaşmada ise Lüleburgazspor ile Babaeskispor karşı karşıya geldi. Her iki takımında etkili bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, 58.dakikada ev sahibi ekip Lüleburgazspor’da Osman Barcın kırmızı kart gördü. Rakibinin bir kişi eksik oynamasını iyi değerlendiren Babaeskispor karşılaşmanın 80.dakikasında Tayfun Sabri Gümüşoğlu ile bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.

 

ÜÇ PUAN İLE BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta Edirne’yi temsil eden Edirne Gençlik Kulübü 2012-2013 sezonunun ilk maçında Tuzlaspor'u konuk etti. Sahaya sekiz eksikle çıkan Turuncu-Mavililer, Muhammet'in ikinci yarıdaki jeneriklik golüyle sahadan 1-0 galip ayrılarak sezona üç puan ile başlamasını bildi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10