Trexta Fevzipaşaspor kayıpsız tamamlamak istiyor

1.Amatör Küme B Grubu’nda ilk haftayı puansız geçen Trexta Fevzipaşaspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak. Trexta Fevzipaşaspor yöneticisi Orhan Demir karÅ?

5.10.2012 19:28:00 0
Trexta Fevzipaşaspor kayıpsız tamamlamak istiyor

 1.Amatör Küme B Grubu’nda üst sıraları hedefleyen Trexta Fevzipaşaspor deplasmanda Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelecek.

 

PUANI BULUNMUYOR

Bu yıl 1.Amatör Lig B Grubu’nda üst sıraları hedefleyerek başlayan Trexta Fevzipaşaspor ilk hafta karşılaşmasında Veliköy Sahası’nda Kapaklıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili olamayan Trexta Fevzipaşaspor rakibinin arka arkaya gelen gollerine engel olamadı. Karşılaşmanın ilk devresini 2-0 mağlup kapatan Trexta Fevzipaşaspor ikinci devrede de kalesinde iki gol daha görerek karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Ev sahibi ekip Vakıflar Güvenspor ise ilk hafta deplasmanda Saray Belediyespor’a konuk oldu. Rakibinin etkili oyununa karşılık veremeyen Vakıflar Güvenspor karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.

 

13.00’DE BAŞLAYACAK

Vakıflar Güvenspor ile Trexta Fevzipaşaspor Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

 “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Trexta Fevzipaşaspor Yöneticis Orhan Demir, karşılaşmadan mutlak galibiyeti ile ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını, Trexta Fevzipaşaspor olarak zirve yarışında bulunacaklarını belirtti. Orhan Demir, sergiledikleri performansın ilerleyen haftalarda daha da artacağını belirterek şunları söyledi: “ Trexta Fevzipaşaspor ligi en iyi şekilde tamamlayacaktır. Bunun için Trexta Fevzipaşaspor olarak iyi bir mücadele etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu haftaki rakibimiz Vakıflar Güvenspor karşısında galibiyetten başka düşüncemiz yok. İyi bir karşılaşma olacak. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak ilk haftaki Kapaklıspor yenilgisini unutturmak istiyoruz “ dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10