Evden 15 ton çöp çıktı

Edirne'de tek başına yaşayan Şahsene Bozkurt'un evinde 16 yıldır biriktirdiği çöpler, kokuya neden olunca belediye ekipleri tarafından temizlendi. Evden yaklaşık 15 ton çöp çıktı.

Bölgede Gündem 5.10.2012 19:29:00 0
Evden 15 ton çöp çıktı

 Çerkezköy Haber – Edirne Medrese Alibey Mahallesi Şifa Mektep Sokak'ta bulunan Venüs Apartmanı'nda yaşayan Şahsene Bozkurt'un evinden çöp kokuları ve böcekler çıkması üzerine, apartman sakinleri durumu polise bildirdi.

 

MASKE TAKARAK GİREBİLDİLER

Kapıyı açan olmayınca eve çilingir yardımıyla giren polis ekipleri, odalarda çöplerin olduğunu görünce Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne haber verdi. Eve gelen temizlik görevlileri, aşırı koku nedeniyle eve maske takarak girebildi. Temizlik ekibi, evden yaklaşık 15 ton çöp çıkardı.

 

HUZUREVİNE YERLEŞTİRİLMESİNİ İSTEDİLER

Bozkurt'un komşuları, kadının 1996 yılından bu yana evinde çöp topladığını, gelen yoğun kokular üzerine polise haber verdiklerini söyleyen apartman sakinleri, “Şahsene Hanım uzun süredir tek başına yaşıyor. Oğulları yurt dışındaymış. 1996 yılından bu yana da evde çöp biriktiriyor. Apartmanın her yerini böcekler sardı. Daha öncede ev bu şekilde temizlenmişti ama çöp toplamaya devam etti. Biz Şahsene hanımın huzurevine yerleştirilmesini istiyoruz. Çünkü yarından sonra yine çöp toplamaya devam edecek” dedi.

 

Haber / Cihangir ARIK

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10