“Kredi anlaşması imzalandı, ihaleye çıkacağız”

CHP’li Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter ve Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile birlikte Milliyetçi Hareke Partisi İl Başkanlığı

Tekirdağ 5.10.2012 19:29:00 0
“Kredi anlaşması imzalandı, ihaleye çıkacağız”

 KÖTÜ GÖRÜNTÜDEN KURTARACAĞIZ

İl Başkanı Enes Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Dalgıç, belediye çalışmalarını anlatmak ve önerileri dinlemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. Halka yansımayan projelerin yavaş yavaş ses getirmeye başladığını belirten Dalgıç “Biyolojik arıtma tesisi ile ilgili kredi anlaşmasını yaptık, en kısa zamanda da yapım ihalesine çıkacağız ve şehrimizi kötü görüntüden kurtaracağız” dedi.

 

ÜSTYAPIYI DA TAMAMLAYACAĞIZ

Ulaşım Master Planını da çok geniş kapsamlı olarak hazırlattıklarını ifade eden Dalgıç, “Bu projemizi yılsonuna kadar hayata geçirerek trafik sorununa çareler bulacağız. Büyük bir uğraş sonunda da sit bölgesi olan Ertuğrul Mahallesi’nin Doğalgaz işi için Anıtlar Kurulu’ndan izin alarak çalışmaları başlattık. Bu mahallemizde de en kısa zamanda doğal gaz olacak. Altyapıdan sonra üstyapıyı da tamamlayacağız” diye konuştu. Partililerin sorularını yanıtlayan ve önerileri de dinleyen Dalgıç, bu önerilerin değerlendirileceğini söyledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10