HEM’de kurslar doludizgin

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nin 2012-2013 dönemi kursları devam ediyor. Kurslar hakkında bilgiler veren Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci “Mesleki Eğitimi Kurslarımız ve S

Çerkezköy 5.10.2012 20:10:00 0
HEM’de kurslar doludizgin

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci, 2012-2013 dönemi kurslarının devam ettiğini söyledi.

 

30 KURSTA 600 KURSİYER

Eylül ayından itibaren başlayan 30 kursta 600 kursiyerin eğitim aldığını belirten Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şenol Sinan Ekinci “Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak mesleki eğitim kursu olarak Forklift, Kalorifer ateşçiliği, Doğalgaz ateşçiliği, makine nakışları, model uçak kursu; sosyal kültürel kurs olarak da halk oyunları, fotoğrafçılık, voleybol, masa tenisi, basketbol, okuma yazma, hazırlık kurslarımızla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

 

BİLGİSAYAR KURSU OCAK’TA SONA ERECEK

Makine nakışçılığı kursunun Kapaklı ve Veliköy’de, Modern uçak kursunun Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nde gerçekleştiğini belirten Ekinci “160 derslikli bilgisayar kurslarımız 15 ve 26 Eylül tarihlerinde başladı. İki kursumuz 2-6 Ocak tarihlerinde sona erecek. Basketbol ve Forklift kursumuz Çerkezköy Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi’nde, Voleybol Kursu Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda, Masa Tenisi kursu Mevlana İlköğretim Okulu’nda, Kalorifer ve doğalgaz ateşçiliği kursu Halk Eğitimi Merkezi’nde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de merkezimizde Bayan Kuaförlüğü kursu açılacak” dedi.

 

16 ASKER OKUMA YAZMA KURSUNA KATILDI

Pınarca Köyü’nde dershane ve etüt merkezlerine gidemeyen öğrenciler için hazırlık kursu açtıklarını ifade eden Ekinci “Bu kurs kapsamında maddi durumu iyi olmayan velilerimize yardım amaçlı hazırlık kursumuz devam ediyor. Bu kurs, Anadolu Lisesi ve Kolejlere hazırlanan öğrencilerimiz için çok yararlı olacak” dedi. Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay komutanlığında görev yapan askerler için de okuma yazma kursu açtıklarını söyleyen Ekinci “Vatani görevini 3.Zırhlı Tugay Komutanlığında yapan toplam 16 askerimiz için okuma yazma kursu açtık. 1 Ekim’de başlayan kursumuz 26 Kasım tarihinde sona erecek” diye konuştu.

 

 Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10