Kurucu müdür atandı, kayıtlar başlıyor

Veliköylü vatandaşların dört gözle açılmasını beklediği Veliköy Belediyesi İlkokulu’na kurucu müdür atandı. Pazartesi günü öğrenci kayıtlarının alınmaya başlayacağı Velik

Çerkezköy 5.10.2012 20:11:00 0
Kurucu müdür atandı, kayıtlar başlıyor

 Çerkezköy Haber- 2008 yılı Haziran ayında Veliköy Belediye Eski Başkanı Efrahim Yeşil zamanında temeli atılarak yapımına başlanan Veliköy Belediyesi İlkokulu’nun eksikliklerinin tamamlanmasının ardından dün okulun kurucu müdürü de atandı.

 

KURUCU MÜDÜR ATANDI

Yapımına 2008 yılında başlanan ve Veliköylü vatandaşlar tarafından 4 yıldır eğitim öğretime geçmesi beklenen Veliköy Belediyesi İlkokulu için beklenen atama sonunda yapıldı. Okulun kurucu müdürlüğüne Çerkezköy Özel İdare Okulu’nda müdür yardımcılığı görevinde bulunan Serdar İş atandı.

 

HAYIRLI OLSUN

Geçtiğimiz günlerde Veliköy İlkokulu’nun geçici kabulünün yapıldığını anımsatan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Bu hafta sonu okul ekipmanlarını tamamlayacağız. Sıralarımızı ve tahtalarımızı aldık. Önümüzdeki hafta itibari ile okulumuzun eğitim-öğretime başlamasını temenni ediyoruz. Okulumuz başta Veliköy halkı olmak üzere, Çerkezköy’e ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

 

ÖNCELİK OKULA YAKIN ÖĞRENCİLERİN OLACAK

Veliköy İlkokulu’nun kurucu müdür atamsının yapılmasının ardından 8 Ekim Pazartesi günü itibari ile öğretmen atamalarının da yapılacağını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, “Çocuğunu yeni yapılan okula kayıt ettirmek isteyen veliler önümüzdeki hafta boyunca kayıt için başvuruda bulunabilir. Talebin fazla olması halinde evi okula yakın olan öğrencilere öncelik tanınacak” ifadesini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10