Katil zanlısı tutuklandı

Edirne’ye bağlı Keşan Erikli sahilinde 2 ay önce bardan çıkıp evine giden 26 yaşındaki Ali Boyalık'ı tabanca ile öldürdüğü iddia edilen 31 yaşındaki Sait Saatçioğlu, İstanbul Üsküd

Bölgede Gündem 7.10.2012 13:45:00 0
Katil zanlısı tutuklandı

 Çerkezköy Haber - Keşan Erikli sahilinde Ağustos ayında eğlenmek için bara giden Ali Boyalık, evine dönerken aralarında daha önceden husumet olduğu belirtilen Sait Saatçioğlu ile kavga etti.

 

İSTANBUL’DA YAKALANDI

İddiaya göre Sait Saatçioğlu'nun tabanca ile ateş ederek kasığından ve karnından vurduğu Boyalık kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan Saatçioğlu'nu yakalamak için Keşan Jandarma Komutanlığı 3 kişilik bir ekip oluşturdu. Önceki gün Üsküdar'a vapurla geçen Sait Saatçioğlu, iskelede polis ve jandarma ekipleri tarafından yanındaki H.H. isimli kız arkadaşıyla birlikte yakalandı. Gece geniş güvenlik önlemleriyle Keşan’a getirilen ve adliyeye sevk edilen Sait Saatçioğlu, 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Kız arkadaşı H.H. ise savcılık tarafından ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

Haber / Türker ÖZKAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10