İnsan değer, insanı yönetmekse sanattır

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından düzenlenen 6. İnsan Yönetimi Kongresi 13 Ekim Cumartesi günü Çorlu Silverside Otel’de gerçekleştirilecek.

Çorlu 7.10.2012 13:45:00 0
İnsan değer, insanı yönetmekse sanattır

 AÇILIŞ KONUŞMASI İLE BAŞLAYACAK

Bay İfade Volkan Akay ile oyuncu Fatoş Güçlü’nün sunuculuğunu yapacakları 6. İnsan Yönetimi Kongresi, Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin’in açılış konuşması ile başlayacak. Kongrede, programın sunucularından Volkan Akay da özel bir gösteri yapacak. PERYÖN Trakya Şubesi 6. İnsan Yönetimi Kongresi, Lüleburgaz Trockyablues grubunun müzik dinletisi eşliğinde verilecek özel kokteyl ile son bulacak. 

 

EN BÜYÜK PROBLEM

‘Yürekten Bağlılık’ konusunun, günümüz çalışma hayatının en büyük problemi olduğuna değinen PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, “Kontrol edilemeyen çalışan devri, bilgi ve zaman kaybına, pazardaki kâr payına kadar birçok yönden zararlı olabilir. Diğer yandan iyi kontrol edilebilen bir çalışan devri, firmadaki taze bilgi akışını ve yaratıcılığı tetikler ve verimi arttırır” dedi.

 

İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYORUZ

Çetin, bu yıl gerçekleştirilecek kongrenin temasını belirlerken yapılan araştırmalarda bölgenin çalışan devri konusunda “kanamalı” olarak ifade edilebileceğini kaydetti. PERYÖN’ün İstanbul Merkez ofise bağlı 5 şubesi ve 3 bine yaklaşan üye sayısı ile istihdama katkı sağlayan, mesleki gelişimi destekleyen platformların oluşturulmasına öncülük ettiğine dikkat çeken Çetin, “İş dünyası, kamu, üniversite üçgeninde bağlayıcı, güçlendirici çalışmalar gerçekleştiren PERYÖN, uygulamaları ile mesleki eğitimin yaygınlaşmasına ve istihdamın arttırılmasına katkı sağlıyor” diye konuştu.

 

İLKELİ BİR MİSYON İZLİYORUZ

PERYÖN Trakya Şubesi olarak, birçok konuda eğitimler, organizasyonlar ve toplantılar düzenlediklerini söyleyen Özber Çetin, “İyileştirme ilkeli bir misyon izliyoruz. Her yıl düzenlediğimiz İnsan Yönetimi Kongreleri ile yönetim alanında gündem yaratan etkinliklere imza atıyoruz. Farklı alanlarda kendilerini kanıtlamış, işveren, uzman, bilirkişi, yönetici gibi birçok sıfatları kendilerine görev edinmiş konuşmacılarımız ile “Yürekten Bağlılığı” tanıyalım. Çalışma koşullarını aydınlatacak veriler ortaya çıkartalım. Unutmamalıyız ki insan bir “değer”, insan yönetimi de bir “sanat”tır” ifadelerini kullandı.    

 

KONUŞMA YAPACAK İSİMLER

13. Ekim’de gerçekleştirilecek olan PERYÖN Trakya Şubesi 6. İnsan Yönetimi Kongresi’ne konuşmacı olarak Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Caniklioğlu, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Erdem Özdemir, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uzmanı Av. Cüneyt Danar, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Kurum İtibarı Danışmanı Salim Kadıbeşegil, Yazar Lütfi İnciroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Oktay Vural, TAV İnsan Kaynakları Direktörü Yiğit Oğuz Duman, BOYNER Holding İnsan Kaynakları Direktörü İdil Türkmenoğlu, Eğitmen Başak Tecer, Girişimcilik Dehası Baybars Altuntaş ve PANA Film Senaristi Cüneyt Aysan katılacak. 

 

PLAKET TÖRENİ DÜZENLENECEK

Ana sponsorluğunu MY Servis Grup’un yapacağı kongrenin sonunda, emeği geçenlere plaket verilecek. TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer ve Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen de 13 Ekim’de düzenlenecek olan PERYÖN Trakya Şubesi 6. İnsan Yönetimi Kongresi’ne katılacak.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10